Hotell i Pisa

Hotel Ariston

 
Hotel Ariston är inte tillgänglig i dagsläget
Hotel Ariston är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Pisa här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Hotel Ariston ligger centralt i Pisa nära de viktiga sevärdheterna samt med goda förbindelser till Pisas flygplats. Rummen är alla enkelt inredda och hotellet rekommenderas åt resenärer som tänker tillbringa mesta delen av sin tid på Pisas gator, torg och restauranger.

Central placering

Hotellet är en bra utgångspunkt för de som önskar att gå runt i staden och njuta av det "mirakulösa" som finns här. Lutande Tornet och domkyrkan är byggt av de första lager marmor som kommer från de närmaste marmorbergen norr om Lucca och skiner vackert under de första nattetimmarna. Strax ovanför hotellet finns det en offentlig parkering som man kan använda mot betalning.

Läs mer om Hotel Ariston

Rummen

Rummen är fördelade på två våningar. Här finns 35 rum som alla är utrustade med satellit-TV, telefon, badrum med toalett och dusch samt hårtork. På hotellet finns dessutom reception, bar, frukostrestaurang och gemensamt TV-rum.

Dölj texten
 
 
search map