Hotell i Pisa

Grand Hotel Bonanno

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Bo bra under ditt besök i Pisa

Att besöka Pisa när resan går till Italien, står på mångas önskelista då vi är många som drömmer om att få se Det lutande tornet. Om du inte kör själv hela vägen från Sverige, finns det många flygbolag som flyger direkt till Pisa från de Skandinaviska flygplatserna, vilket för staden till en ytterst bra utgångspunkt för en semester i vackra Toscana. Grand Hotel Bonanno ligger i utkanten av staden, så det är enkelt att ankomma i bil - och det finns både garage (mot betalning) och utomhusparkering (gratis).

Bra service och många faciliteter

Hotellet är både elegant och stilrent inrett. Det gäller både de 87 rummen, men också lobbyn, där du hittar hotellets bar, restaurangen där du kan avnjuta dagens måltider samt konferenssalen med plats för upp till 70 personer om du reser med arbetet. I restaurangen anrättas varje morgon en vacker frukostbuffé, och vill du äta din middag på hotellet, kan du även göra detta. Receptionen är öppen 24 timmar om dygnet, och den serviceinriktade personalen kommer göra vad de kan för att ditt uppehåll ska bli så bekvämt som möjligt. De hjälper gärna till med alla möjliga frågor. Det finns Wi-Fi i de gemensamma utrymmena.

Läs mer om Grand Hotel Bonanno

Bekväma och välinredda rum

Alla rum har luftkonditionering, minibar, kassafack, satellit-TV samt badrum med toalett, dusch eller badkar och hårfön. De flesta rum har heltäckningsmattor, medan några har parkettgolv. Hotellet har dessutom inrett fem handikappvänliga rum på första våningen.

Läs om rummen på Grand Hotel Bonanno

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map