Semesterbostad i Pisa

Eden Park Resort

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Strax utanför Pisa (endast 6 km från det Lutande Tornet) ligger Eden Park Hotel i gröna omgivningar nära floden Arno. Här stod en gång ett tegelbruk men det är sedan länge stängt och av detta återfinns endast en liten pittoresk ruin med den gamla skorstenen.

Riktigt mycket pool

Här finns en oerhört stor pool på hela 25 x 20 meter. Den är indelad i tre zoner: 140 cm djup, 110 cm djup och den sista endast 60 cm djup. Den är också öppen för allmänheten under dagtid (kl. 10:00 till 19:00), men gästerna i lägenheterna kan använda poolen dygnet runt! Dessutom har gästerna sin egen reserverade del av poolen under dagtimmarna.

Läs mer om Eden Park Resort

Praktisk placering

Läget är på många sätt bekvämt. Man har staden precis runt hörnet, men trots det är man på landsbygden med en stor pool. Man har till förfogande både bar, restaurang och livsmedelsbutik några hundra meter bort. Längs med floden Arno går en cykelväg hela vägen in till centrala Pisa.

Funktionella rum och välutrustade lägenheter

På stället finns det 30 lägenheter fördelade på 9 små byggnader med gott om utrymme mellan dem. Vi behöver inte beskriva lägenheterna ingående då de är alla identiska. De ligger alla på bottenvåningen, har alla en stor terrass framför dörren, de är alla till maximalt 4 personer och är alla mycket förnuftigt och praktiskt inredda. Dessutom har alla aircondition.

L√§genheterna på Eden Park Resort

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map