Semesterbostad i Pisa

Eden Park Resort

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Strax utanför Pisa (endast 6 km från det Lutande Tornet) ligger Eden Park Hotel i gröna omgivningar nära floden Arno. Här stod en gång ett tegelbruk men det är sedan länge stängt och av detta återfinns endast en liten pittoresk ruin med den gamla skorstenen.

Riktigt mycket pool

Här finns en oerhört stor pool på hela 25 x 20 meter. Den är indelad i tre zoner: 140 cm djup, 110 cm djup och den sista endast 60 cm djup. Den är också öppen för allmänheten under dagtid (kl. 10:00 till 19:00), men gästerna i lägenheterna kan använda poolen dygnet runt! Dessutom har gästerna sin egen reserverade del av poolen under dagtimmarna.

Läs mer om Eden Park Resort

Praktisk placering

Läget är på många sätt bekvämt. Man har staden precis runt hörnet, men trots det är man på landsbygden med en stor pool. Man har till förfogande både bar, restaurang och livsmedelsbutik några hundra meter bort. Längs med floden Arno går en cykelväg hela vägen in till centrala Pisa.

Funktionella och välutrustade lägenheter

På stället finns det 30 lägenheter fördelade på 9 små byggnader med gott om utrymme mellan dem. Vi behöver inte beskriva lägenheterna ingående då de är alla identiska. De ligger alla på bottenvåningen, har alla en stor terrass framför dörren, de är alla till maximalt 4 personer och är alla mycket förnuftigt och praktiskt inredda. Dessutom har alla aircondition.

Tvårumslägenhet 2/4 sovplatser
- Alla lägenheter ligger på bottenvåningen och mäter 37 m². De består av ett vardagsrum med kokvrå (4 kokplattor, mikrovågsugn och ganska stort kylskåp med separat frysfack), satellit-TV och en bäddsoffa för två personer, dubbelsäng eller två enkelsängar samt ett badrum med toalett och dusch. Alla lägenheter har en privat terrass med bord, stolar och parasoll.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Liknande ställen

Borgo Guglielmo

Cecina Mare, Toscana

Il Contrasto

Lucca, Toscana

Il Casone di Pomaia

Pomaia, Toscana

Rekommendationer till dig

Borgo Guglielmo

Cecina Mare, Toscana

La Cecinella

Cecina Mare, Toscana

Villa Rossana

Cenaia, Toscana

Populärt i Toscana

Podere S. Emilia

Terricciola

Palazzo Bandino

Chianciano Terme

Borgo Santinovo

Colle Val d'Elsa

search map