Semesterbostad i Pisa

Eden Park Resort

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Strax utanför Pisa (endast 6 km från det Lutande Tornet) ligger Eden Park Hotel i gröna omgivningar nära floden Arno. Här stod en gång ett tegelbruk men det är sedan länge stängt och av detta återfinns endast en liten pittoresk ruin med den gamla skorstenen.

Riktigt mycket pool

Här finns en oerhört stor pool på hela 25 x 20 meter. Den är indelad i tre zoner: 140 cm djup, 110 cm djup och den sista endast 60 cm djup. Den är också öppen för allmänheten under dagtid (kl. 10:00 till 19:00), men gästerna i lägenheterna kan använda poolen dygnet runt! Dessutom har gästerna sin egen reserverade del av poolen under dagtimmarna.

Läs mer om Eden Park Resort

Praktisk placering

Läget är på många sätt bekvämt. Man har staden precis runt hörnet, men trots det är man på landsbygden med en stor pool. Man har till förfogande både bar, restaurang och livsmedelsbutik några hundra meter bort. Längs med floden Arno går en cykelväg hela vägen in till centrala Pisa.

Funktionella rum och välutrustade lägenheter

På stället finns det 30 lägenheter fördelade på 9 små byggnader med gott om utrymme mellan dem. Vi behöver inte beskriva lägenheterna ingående då de är alla identiska. De ligger alla på bottenvåningen, har alla en stor terrass framför dörren, de är alla till maximalt 4 personer och är alla mycket förnuftigt och praktiskt inredda. Dessutom har alla aircondition.

L√§genheterna på Eden Park Resort

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Gästomdömen av Eden Park Resort

Läs personliga omdömen av Eden Park Resort som ligger i Toscana. Omdömena av semesterbostaden är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Eden Park Resort. Förutom omdömen av själva semesterbostaden kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Se alla 19 omdömen från Eden Park Resort

2 dagars vistelse

Efter 5 övernattningar i semesterhus i närheten av Montecatini Terme, - för övrigt ett härligt ställe - ITT233 via Novasol - hade vi bokat 2 övernattningar på Eden Park Resort. Detta för att vara i närheten av flygplatsen i Pisa när vi skulle hem tidigt, men även för att vi var där för ett år sedan och visste att de har bra lägenheter - det kan bara rekommenderas. Tyvärr var poolen övertäckt eftersom det var sent på säsongen, men vädret var omkring 28-30 grader.
Kan enbart rekommendera detta övernattningsställe - men det är bäst att ha bil.

Läs mer

Trevligt ställe vid Pisa

Fint radhus med terrass med begränsad utrustning i köket. Som gäst hos Eden Park Resort har man alltid möjlighet för at tfå solstolar vid poolen. Man kunde gratis låna badmössa (vilket är obligatoriskt här)
Det enda minus är at tpollen är offentlig så det är en hög ljudnivå pga aktiviteter för barn som startar tidigt på morgonen, samt att mellan 19-20.30 så är det vattengymnastik/fitness vid poolen. Måndag - torsdaag spelades det väldigt hög musik sam tatt fitnessinstruktörerna ropar och skriker unde rpassen. Förutom detta minus kan vi varmt rekommendera detta ställe om man vill bo i närheten av Pisa och uppleva området runt om.

Läs mer

Bra ställe, framförallt för barn

Fina lägenheter, rent, allt fungerar, kyl+frys, ren pool.

Läs mer

Härliga Italien

Eden park är ett härligt ställe med många möjligheter för både bad och avslappning.

Läs mer

Bedömning av Eden Park Resort

Bra och ren lägenhet

Läs mer

Bedömning av Eden Park Resort

Läs mer
 
search map