Omdömen från Bagni di Pisa

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Bagni di Pisa

Läs personliga omdömen av Bagni di Pisa som ligger i Toscana. Omdömena av hotellet är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Bagni di Pisa. Förutom omdömen av själva hotellet kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Kurbad i lugna omgivningar, nära lokalbefolkningen, i majestätiska byggnader.

Vi hade av praktiska orsaker bokat en enda övernattning på Bagni di Pisa, men hade helt klart kunnat tillbringa fler dagar. Bara området och mötet med lokalbefolkningen hade varit intressant att lägga mer tid på. Vi hade bokat med halvpension och ångrade inte att vi åt på hotellet. Det var ett riktigt trevligt nöje, läcker mat och läckert vin, väl guidade av ytterst tillmöteskommande servitörer. Vi fick tyvärr inte med oss upplevelsen vid frukost eftersom vi skulle flyga mycket tidigt. I gengäld fick vi en "morgonkorg" med på vägen, tack vare att hovmästaren kvällen innan hört att vi skulle resa tidigt. Det var en fin korg där man tänkt på allt. Själva rummet var lite slitet och badrummet fungerade inte ordentligt. Det fanns två duschmunstycken - den ena gav inget kallt vatten och det andra satt löst så när vattentrycket kom slingrade det sig som en vattenslang. Själva hotellet är mycket majestätiskt och det är mycket uppenbart att det är tal om ett kurställe. Personalen i receptionen var också "majestätisk" kanske lite för mycket. De vi mötte vid ankomsten kunde gott ha varit lite mer tillmöteskommande.

Pisa som semester-destination

Om du kör till Pisa, så parkera efter det lutande tornet, 1-2 kilometer från stan. Det är billigare att parkera, lättare att hitta en plats och det är en fin promenad.

Bagni di Pisa
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Bagni di Pisa
Dubbelrum Superior
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Oktober 2019
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 
search map