Hotell i Pisa

Bagni di Pisa

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Hotellet, som tillhör The Leading Hotels of the World, passar dig ypperligt som letar efter ett boende som håller högre klass både vad gäller själva boendet och maten. Här är det lätt att skämma bort sig med varma termalbad och olika behandlingar. Läget innebär dessutom att du härifrån kan göra många trevliga utflykter och besöka intressanta kulturstäder städer som Pisa, Lucca och Florens.

Pampig byggnad med vacker arkitektur

Bagni di Pisa blev som mest känt under 1700-talet då Grand Duke av Toscana, Francis II kom hit för att bygga sitt Spa-sommarpalats. Men själva platsen har en ännu längre historia och har huserat både etrusker, romare och familjen Medici då de ansåg att områdets vatten var helande.

Genom århundranden har Bagni di Pisa levt många glansdagar fyllda med glamour och överdåd, och den vackra byggnaden har genom tiden genomgått flera renoveringar. Detta är vi tacksamma för eftersom vi i dag kan njuta av hela denna härlighet där de historiska vingslagen gör sig ständigt påminda. Här kan du bli imponerad av vackra trä- och marmorgolv, fresker i taken, vackra gångar med välvda tak, ståtliga pelare, stora salar med högt i tak och imponerande trappor.

Läs mer om Bagni di Pisa

Koppla av med sköna 38 grader

De flesta som bor på Bagni di Pisa väljer just detta hotell för sitt fina Spa, som håller öppet året runt. Som tidigare nämnt är det just områdets varma och helande termalvatten som lockar männsikor från alla världens hörn och det kanske inte är så märkligt att hotellets Spa år 2015 blev tilldelat sig prestigepriset World Spa Awards.

I hotellets vackra Spa kan du glida ner i Ponente, en inomhuspool som håller sina naturliga 38 grader eller i Levante som är rik på bikarbonat, sulfat, kalcium och magnesium. Även denna håller naturliga 38 grader som får dina muskler att slappna av ordentligt. Men det är inte bara inomhus som gäller utan hotellet har även ett fint poolområde, tillhörande Ponente (därav sina 38 grader även här), där bekväma solstolar och parasoll finns utplacerade så att du kan få lite färg på kinderna.

Efter badet kan du koppla av med ett turkiskt bad eller slappa i avkopplingsrummet. Du kan givetvis beställa olika behandlingar och det finns en läkare stationerad samt personliga tränare och estetiska rådgivare. Ja, här finns i stort sett allt du behöver för både kropp och själ.

Restaurangen heter Dei Lorena

På hotellets restaurang kan du inte bara njuta av den goda maten utan även av utsikten över det lutande tornet i Pisa. Vi har själva testat maten och kan intyga att den både smakar gott och är vackert serverad. Det är kökschefen Umberto som ser till att smakerna harmoniserar och han är noga med att bibehålla de toskanska traditionerna och smakerna med en hälsosammare livsstil. Detta innebär att du även kan välja rätter med färre kalorier. Miljö och service är precis som du kan förvänta dig på ett 5-stjärnigt hotell där även handväskan får sin egen pall att "stå" på.

Den goda drycken innan eller efter maten kan du njuta av på den vackra uteterrassen, Byron Court och under kvällarna spelas här lite soft pianomusik. Du kan också välja den eleganta baren, Shelley där du kan beställa goda drinkar och cocktails. På Byron Court serveras det mat under högsäsong och om vädret tillåter det.

Glöm inte att besöka hotellets kända kaffehus som ligger inbäddat i en botanisk trädgård bland citrus- och olivträd. Kaffehuset är känt då detta var en av Maria Teresa av Österrike's favoritplatser och hon kom ofta hit för att koppla av och läsa poesi.

Ta med dig hela familjen

På Bagni di Pisa är även barnen välkomna och man ordnar olika program som ska passa alla i familjen och där ni får kvalitetstid tillsammans. Du kan t.ex. vara med på matlagningskurser eller åka på äventyr där du besöker Pinocchio parken, fjärilshuset och Villa Garzoni's trädgård. Du kan åka häst och vagn eller spendera en dag på stranden i Versilia. Från hotellet är det ca 20 km ut till havet och stränderna vid Viareggio, Marina di Pisa och Tirrenia.

I området kan du rida, cykla, vandra, hoppa fallskärm eller vara med på yogakurser på stranden. För dig som vill spela golf finns det ett par olika möjlighet till detta. Du har Golf Club Cosmopolitan och Tirrenia Golf Course ute vid kusten. Golf Club La Vecchia Pievaccia, Le Pavoniere, Ugolino och Poggio de' Medici ligger inåtlandet och ca en timme bort med bil.

För dig som tycker om att cykla kan det vara glädjande att veta att du har cykelväg nästan ända fram till Pisa. Men det är inte bara Pisa du bör se och inte långt ifrån dig ligger den underbara lilla staden Lucca som är väl värd ett besök, liksom byarna Calci, Buti och Vinci - Leonardo da Vincis födelsestad, som du kan höra i namnet då det betyder Leonardo från Vinci.

Du bor med promenadavstånd till andra restauranger

En av hotellets fördelar är läget och så fort du stiger ut genom grindarna är du i centrum där du har flera restauranger och barer. Här finns bank, post, bensinstation och en del småbutiker. Önskar du ett ännu större utbud är det bara att bege sig till Pisa som ligger ca 10 minuter bort med bil.

Vi vill uppmärksamma dig om att det en gång i veckan hålls en marknad i San Giuliano Terme. Kommer du inte ända fram till hotellets parkering så parkera på den allmänna så länge och som finns strax intill. Efter att marknaden stängt ner för dagen (brukar vara runt 14-tiden) kan du flytta bilen och köra ända fram.

Välj det rum som passar dig bäst

Det finns 60 rum på hotellet och i olika kategorier. De flesta rum kan ta upp till fyra personer där extrapersonerna sover i bäddsoffa. Juniorsuiterna och Suiterna är rymligare (oftast med högre takhöjd och fresker) och har en mer påkostad inredning. Faciliteterna i rummen är aircondition, telefon, Wi-Fi, minibar, kassafack, LCD TV, skrivbord, badrock, hårtork och badrum med dusch eller badkar.

Läs om rummen på Bagni di Pisa

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map