Agriturismo i Pievescola i Toscana

Podere Bracaleto

 
Podere Bracaleto är inte tillgänglig i dagsläget
Podere Bracaleto är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Toscana här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Om du älskar det autentiska, naturen och pittoreskt förfall så finns det nog inget bättre ställe att njuta av sin semester på än Podere Bracaleto, den ligger 2,3 km. utanför den lilla byn Pievescola, var man finner inköpsmöjligheter och bar.

Bilderna talar nästan för sig själva. Gården är så originell, så som man numer knappt finner längre i Toscana som efter år av ekonomisk framgång, har gjort att de flesta gamla gårdar har blivit renoverade och inte alltid klarar att behålla det autentiska. Det har man definitivt lyckats med här.

Läs mer om Podere Bracaleto

Familjen bor här ännu och endast en ganska liten del av gården har blivit ombyggd till två små lägenheter. De är båda väl- men simpelt inredda med en karaktärisktisk bondgårds känsla och en ganska tvívelsam smak. Lägenheterna har terracotta golv, friliggande bjälkar i taket och satellit-TV. I trädgården ligger en simbassäng på 12 x 6 meter (1,40 m. djup).

Tvårumslägenheten La Stalletta med 2+2 sovplatser
- Lägenheten ligger på första våningen och är 75 m² stor. Lägenheten har uppehållsrum med öppen spis och kokvrå (gasplattor, ugn och kylskåp) samt bäddsoffa för två personer, sovrum med dubbelsäng och badrum med toalett och dusch. Lägenheten har en privat terrass med bord, stolar och parasoll.

Tvårumslägenheten Gelsomino med 2+2 sovepladser
- Lägenheten är fördelad på två plan med ingång på första våningen och är 75 m² stor. Här finns ett uppehållsrum med öppen spis och ett loft med bäddsoffa för två personer samt separat kök (gasplattor, ugn och kylskåp). På andra våningen finns ett sovrum med en dubbelsäng samt badrum med dusch och toalett. Lägenheten har en privat terrass med bord, stolar och parasoll.

Dölj texten
 
 
search map