Omdömen från Poggio alla Pieve

 
Poggio alla Pieve är inte tillgänglig i dagsläget
Poggio alla Pieve är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Pieve di Santa Luce här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Poggio alla Pieve

Läs personliga omdömen av Poggio alla Pieve som ligger i Toscana. Omdömena av agriturismon är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Poggio alla Pieve. Förutom omdömen av själva agriturismon kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Fint ställe

Härlig utsikt och trevlig pool. Dock hade de försökt att kamouflera mögel i sovrummet bakom en byrå. Irriterande att lokalbefolkningen kom på eftermiddagen för att simma och ligga vid poolen

Pieve di Santa Luce som semester-destination

Poggio alla Pieve
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Poggio alla Pieve
Tvårumslägenhet Vite med 3/5 sovplatser (1:a vån.)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2016
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Härlig semester på landet i Toscana

Pieve di Santa Luce som semester-destination

Poggio alla Pieve
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Poggio alla Pieve
Fyrarumslägenheten Girasole med 7/9 sovplatser (2:a vån & loft)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2015
Antal resande 4 Vuxna, 5 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Fint ställe, dock kunde man önska ett bättre mottagande

Lägenheten var ok, luktade lite i vardagsrummet. Anlände sent på tisdagen och där fanns ingen som förstod engelska. Poolområdet är fint. Utomhusarealerna är också bra. Wifi inte tillgängligt. Långt till närmaste inköpsställe.

Poggio alla Pieve
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Poggio alla Pieve
Tvårumslägenhet Gelso med 3/5 sovplatser (1:a vån.)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2015
Antal resande 3 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Fint och lugnt

Poggio al Pieve är ett fint ställe. Vi var där i juli, och vi skulle lätt kunna tänka oss att återvända. Man ska inte räkna med att alltid kunna fånga familjen som har stället, men med lite tålamod lyckas det, och de är alltid snälla och hjälpsamma. De beställer t ex gärna bord till den närliggande och rekommendabla restaurangen Molinaccio.
Omgivningarna är härligt rofyllda med marker runt omkring och berg i horisonten. Man får köra en liten bit för inköp, men så är det ju oftast om man söker friden på landet.
Poolen är bra, och vi upplevde aldrig att den var överfull.
Om man nu ska leta fel så var det lite strul med aircondition.

Poggio alla Pieve
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Poggio alla Pieve
Trerumslägenheten Papavero med 4/6 sovplatser (1:a vån.)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2015
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Vår semester juni 2015

Boendet på landet hade fantastisk vy över det toscanska ländskapet. Man är hänvisad till hyrbil, men stället var fint med välskött pool och väldigt trevlig värd. Vi hade turen att ha hela stället helt för oss själva under vår semester. Med bil kunde man nå Pisa på 45 min, orten Vada för bad vid kusten på 30 min samt Florens på 1 h och 30 min. En ytterst liten minimarket i byn med begränsat utbud, men tillräckligt till frukost. Ska man storhandla får man åka med bilen. Allt detta gav ändå en genuin känsla av det Toscanska landskapet och boendet och vi kan mycket väl tänka oss att återkomma till detta boende och omgivning.

Rekommendationer till andra gäster

När man åker till Florens så fanns det en bra parkering som heter "Porta-al-Prato" som var lätt att nå med bil i den intensiva trafiken. Speciellt lämplig då man kommer från Pisa via motorvägen Fi-Pi-Li, då det var skönt att slippa åka runt alltför mycket med hyrbilen i trafiken. Gick skapligt att gå till och från denna parkering även om det var en liten promenad.

Poggio alla Pieve
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Poggio alla Pieve
Tvårumslägenhet Castagno med 3/5 sovplatser (1:a vån.)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2015
Antal resande 2 Vuxna, 3 Barn
Namn

Allt bra

Vi har varit borta i sommaren 2014 och vi hade några härsliga dagar på Poggio alla Pieve. Det är ett härligt och lugnt ställe med en stor fin pool och stora rum.

Poggio alla Pieve
Rent och fint, Rent och fint

Det var rent, men i vardagsrummet luktade det innestängt.
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Poggio alla Pieve
Tvårumslägenhet Melograno med 3/5 sovplatser (1:a vån.)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2014
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Perfekt!

Det är andra gången som vi bor här - och vi blev inte besvikna. Fantastiskt läge, trevliga värdar och fina lägenheter.

Rekommendationer till andra gäster

Restaurangen i Pieve di Santa Luce kan man gå till.

Poggio alla Pieve
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Poggio alla Pieve
Trerumslägenheten Ginestra med 4/6 sovplatser (1:a vån.)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi

Vi använde inte själv detta men förstod på andra att wi-fi inte fungerar
Pool (eventuellt säsongsöppen)

Poolen gjordes rent flera gånger varje dag.
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2014
Antal resande 2 Vuxna, 3 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Vackert läge, men lååååångt ute på landet

Man ankommer till detta ställe på små, snirkliga vägar, ca 20 km. Man kommer då fram til ett fantastiskt vackert ställe, där allt är rent och trevligt. Vi bodde i lägenheten Ginestra, som har den bästa och vackraste utsikten över marker och berg.
Det är inga tvivel om att man har spenderat mycket tid på att göra detta ställe fint och tillmötesgående, men det halkar lite efter att hålla det lika fint. Familjen som äger det, bor också på stället, och använder naturligtvis pool och andra saker som är deras. På helgen kommer också lokala italienska familjer, som under vår vecka upptog HELA poolområdet.
Lägenheterna är vackert inredda i gammal stil, men vi hade problem med kloaklukt.
Omgivningarna hålls inte särskilt rent och det är trist att det står gamla plastleksaker som aldrig används.
VIKTIGT: wifi finns inte på stället, även om det står på In-Italia.

Rekommendationer till andra gäster

Om man åker hit, så gör gärna inköpen i Livorno innan du kommer till stället. Det tar ca 30.40 min att köra till en COOP i Livorno, som är en jättestor matvarubutik.

Lokalinköp är MYCKET begränsat, och vi saknade information från uthyraren gällande möjligheterna.

In-Italias kommentar

Vi har varit i kontakt med samarbetspartner i Italien and saknad av internet. De har två routrar på stället och den ena fungerade inte, vilket ägarna inte blev uppmärksamma på förrän några dagar senare. Om ni hade sagt till under er tid på stället, hade de med lätthet kunnat sätta på den routern som fungerade. Vi beklagar att ni inte hade internet under er vistelse. Mvh, Allan, In-Italia.

Poggio alla Pieve
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Poggio alla Pieve
Trerumslägenheten Ginestra med 4/6 sovplatser (1:a vån.)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2014
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Bedömning av Poggio alla Pieve

Poggio alla Pieve
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Poggio alla Pieve
Enrumslägenheten Piccolo med 2 sovplatser (1:a vån.)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2014
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på tyska. Klicka här för att se originalet

Barnvänligt ställe

På det hela taget var vi nöjda med stället, men det är nog en bättre plats om man besöker den under säsongen. Vi var de enda där, och det var rätt dött. Poolen var stängd, fast att det var badväder och deras wifi, som bara finns i poolområdet, fungerade inte heller. Stället är mycket barnvänligt, vilket vi hade valt det för, och där finns mycket leksaker till barnen. Lägenheten vi hade var något mörk, men annars fin. Det var lite fuktigt i lägenheten, men ägaren kom med en varmluftsfläkt, vilket hjälpte en del.

Rekommendationer till andra gäster

Man ska vara medveten om att stället ligger långt ute på landet, så det är en bit till de större städerna, men det är vackert där.

Poggio alla Pieve
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Poggio alla Pieve
Trerumslägenheten Ginestra med 4/6 sovplatser (1:a vån.)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)

Var inte öppen trots att det inte stått någon information om det någonstans. Det var riktigt varmt flera dagar och vi hade verkligen uppskattat att ha kunnat bada.
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Oktober 2013
Antal resande 2 Vuxna, 1 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

Sida 1 2 Nästa sida
 
search map