Semesterbostäder & hotell i Pieve di Santa Luce

 
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Pieve di Santa Luca är ett litet samhälle ca.18 km från den toscanska kusten och dess sandstränder, samt endast 40 km från Pisa flygplats.

Karta över Pieve di Santa Luce

Klicka på kartan här nedan för att få en överblick över landsorten, samt för att se vilka semesterbostäder vi tillhandahåller i området.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aostadalen Apulien Basilicata Kalabrien Kampanien Emilia-Romagna Friuli-Venezia Giulia Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrolen & Trentino Alto Adige Umbrien Veneto Karta över Italien

Läge

De vackra böljande backarna mellan Volterra och Livorno, som omger samhället, präglas främst av odling av spannmål och majs vilket gör att landskapet är ständigt skiftande i färger, beroende på vilken årstid man kommer hit. Det finns också några få vinfält och olivlundar.

I själva orten finns endast en liten kiosk och en restaurang. Närmaste inköpsmöjlighet ligger i Orciano Pisano, cirka 4 km bort. För att hitta en riktig supermarknad, ska man köra till de lite större städerna i området.

Läs mer om Pieve di Santa Luce

Semester på hotell eller på en vingård?

Det stora urvalet på fler än 1800 handplockade semesterbostäder i Italien, som du hittar här hos In-Italia, inkluderar många olika villor, hotell och semesterlägenheter i Toscana.

Använd sökmotorn här ovan, för att få en överblick över de semesterbostäder som finns tillgängliga i och runt omkring Pieve di Santa Luce. Du kan också använda filterfunktionen, om du redan vet vilken typ av bostad du söker.

Ska du på semester tillsammans med många personer, som t.ex. flera generationer eller en stor grupp vänner? Då kan vi varmt rekommendera er att hyra en hel villa i Toscana. I vårt urval hittar du både villor med egen pool, som passar barnfamiljer, och andra villor som är bättre lämpade till vuxna resenärer som prioriterar kvalitet och ett perfekt läge. Du kan också överväga att spendera semestern på en agriturismo i Toscana - ett sätt att komma nära vardagslivet på exempelvis en toscansk vingård.

Har du frågor om de olika bostadstyperna, eller vill ha hjälp med att hitta helt rätt val, är du naturligtvis varmt välkommen att ringa oss - vi sitter redo med en massa tips och goda råd.

Flygplatser och transport

Vill du flyga till Toscana, ligger Pisa flygplats närmast Pieve di Santa Luce, men Florens flygplats ligger också inom räckvidd. Dessa flygplatserna betjänas av lågprisbolag som Ryanair, easyJet, Norwegian och Vueling, samt ett brett urval traditionella flygbolag, som SAS, Lufthansa och KLM, med rutter till stora delar av övriga Europa - däribland Sverige och Danmark. 

Urvalet av flygavgångar till de olika italienska flygplatserna varierar från säsong till säsong, och därför rekommenderar vi att du kontrollerar aktuell information i sökmotorn här på In-Italia. Här är det dessutom lätt att hitta det bästa priset på de flygavgångar som passar till din semester. 

Med ett par byten längs vägen, är det möjligt att komma till Pieve di Santa Luce med bus från flygplatsen, men det kan vara en besvärlig tur, framförallt om man har barn med sig, eller bagage att släpa på. Många föredrar därför att hyra en bill på Pisa flygplats, redan hemifrån så att den står och väntar vid ankomst. Med en hyrbil är du mycket  mer flexibel under semestern.

Resor till Toscana, beställ en paketresa

Beställ en resa till Toscana, som ett samlat paket vilket inkluderar flyg, inkvartering och eventuell hyrbil. En paketresa ger dig extra trygghet, då du täcks av Resegarantifonden och In-Italias utökade ansvarsförsäkring. 

Sök priser på paketresor till Toscana med In-Italia

Utlfykter

Du kan lätt kombinera kulturella upplevelser med en badsemester i Toscana. När du bor i Pieve di Santa Luce, är det t.ex. nära till den populära badorten Vada. Här hittar du Toscanas största offentliga strand. Reser du med barn, kommer de säkert också uppskatta ett besök i den stora vattenparken Acqua Village vid Cecina Mare. Här finns många nöjen för vattendjur i alla åldrar.

Utöver alla de mindre och charmiga medeltidsstäderna och vingårdarna, som ligger utspridda över regionen, kan vi också varmt rekommendera att avsätta tid att besöka både Pisa och Lucca, som båda ligger inom förnuftigt köravstånd för en dagsutflykt. Du har därför goda möjligheter att uppleva de vackra gamla stadskärnorna, även på kvällen, när dagsturisterna har återvänt hem.

Dölj texten
 
 
search map