Semesterbostad i Pietrasanta i Toscana

Casina Pergola

 
Casina Pergola är inte tillgänglig i dagsläget
Casina Pergola är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Pietrasanta här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

I den lilla fridfulla medeltidsbyn Monteggiori, sju kilometer från sandstränderna, hittar vi denna lilla charmerande lägenhet, som nyligen satts i ordning. Man parkerar sin bil vid foten av den lilla byn, för att sedan gå de sista 300 metrarna upp till lägenheten, som ligger vid det centrala torget.

Det finns restaurang i staden, men för inköp måste man köra 2,5 km till den pulserande staden Pietrasanta, som är känt för sina konstnärer och konsthantverk.

Läs mer om Casina Pergola

Trerumslägenhet med 4/5 sovplatser
- är på 60 m² och ligger på två etager med ingång på första våningen. Här finns ett vardagsrum med bäddsoffa för en person och kök (spis med fyra plattor, kylskåp mm) och utgång till lägenhetens privata gårdplats. Från gården har man ingång till ett sovrum med våningssäng och ett badrum med WC och dusch. På andra våningen finns ett sovrum med dubbelsäng och eget badrum me WC och dusch. Från badrummet är där en untgång till terrassen med utsikt både ut över havet och kyrkans klocktorn. Lägenheten har grill, strykjärn och strykbord smat tvättmaskin.

Dölj texten
 
 
search map