Hotell i Pienza i Toscana

Residence San Gregorio

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Sienaprovinsen är omtyckt region mycket tack vare sin skönhet, och likaså är Pienza. Den lilla staden, som förutom sitt mysiga centrum bjuder på panoramavyer över landskapet, och letar du efter ett bra boende där du bor med ett kort avstånd till stadens historiska kärna då är San Gregorio ett bra val. Fräscht boende med möjlighet till självhushåll samt trädgård gör att Residence San Gregorio snabbt blir uppbokat.

Ett hotell i klassisk stil

Residencve San Gregorio är, som sagt, ett fräscht hotell med stora ljusa ytor där den klassiska stilen går som en röd tråd genom hotellet. Här har du den komfort du behöver för en trivsam vistelse. Förutom de fina rummen finns här både lobby, frukostmatsal, restaurang samt en trädgård. Med andra ord, detta är alltså ett perfekt hotell för dig som vill bo centralt men ändå kunna ha möjlighet att koppla av efter en lång och spännande dag upp och ner för kullarna.

Läs mer om Residence San Gregorio

Du kan lätt traska fram och tillbaka

Residence San Gregorio's restaurang heter La Piazzetta och här blir du serverad bl. a. hemmalagad pasta och lokala specialiteter av all dess sorter.
Även om du äter gott på hotellet kan det vara trevligt att vidga sina vyer, framför allt när det kommer till att tillfredsställa gommen. Eftersom du bor så centralt är det bara att traska bort till stans restauranger. Det tar dig endast ett par minuter innan du är innanför de antika murarna och i Pienza finns det gott om bra matställen, trevliga fik och uteserveringar att välja mellan.

Rymligt och fräscht boende

Du kan välja att bo i Dubbelrum på ca 30 m² eller i Suite på ca¬†50 m². I den rymliga Suiten har du förutom ett sovrum även ett allrum med bord,¬†stolar och soffa. Här finns ett pentry som öppnas upp på förfrågan och som är mot avgift. I Suiten är extrabäddarna antingen i bäddsoffa eller som extrasängar.

Alla rum är utrustade med Sat-TV, aircondition, kassafack, telefon, minibar, Wi-Fi och badrum med antingen dusch eller badkar samt hårtork.
Hotellet har endast ett fåtal parkeringsplatser strax intill, men det finns allmänna parkeringsplatser runt om i staden, mot betalning.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map