Hotell i Pienza i Toscana

Relais Il Chiostro di Pienza Hotel

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Relais Il Chiostro di Pienza är ett hotell som passar dig ypperligt som önskar att bo i en av Toscanas charmigaste historiska centrum med allt du behöver direkt utanför dörren. Förutom att här finns en restaurang har du flera att välja mellan inom kort gångavstånd. De gemensamma ytorna bjuder på vackra välvda tak, en del av dem målade, och historisk atmosfär precis som sig bör på ett medeltida kloster.

En terrass med hänförande vyer

I samma byggnad som hotellet, som är ett kloster från 1500-talet, ligger La Terrazza del Chiostro, med sin tillhörande trädgård som är en stor terrass som blickar ut över den vackra dalen Val d'Orcia. När det är fint väder dukas maten upp här och du kan njuta av maten under träden omgiven av dofterna från munkarnas växter och örter. Det är kökschefen Michele och Maître d' Maurizio som ser till att du äter gott och har det bra. Rätterna är klassiska och traditionella, typiska för regionen och till allt det goda har du ett bra urval av viner. Restaurangen som erbjuder både lunch och middag har öppet alla dagar, förutom i för och eftersäsong då den håller stängt alla måndagar.

Läs mer om Relais Il Chiostro di Pienza Hotel

Inträde till poolen ingår

Oavsett vilken rumstyp du väljer har du fritt inträde till poolen som du hittar i trädgården och även om poolen inte är så stor är den lagom för ett skönt dopp varma sommardagar. Intill poolen har du solstolar och ett parasoll där du kan koppla av med en bra bok eller något gott att dricka, samtidigt som du njuter av den fina utsikten.

Mycket att titta på

Du bor i ett mycket vackert område och har flera intressanta platser du kan besöka inom lagom köravstånd. Pienza i sig är en pittoresk liten stad med underbar utsikt och ett litet charmerande centrum. Här finns en del butiker, restauranger och uteserveringar. Eftersom Pienza ligger sydost om Siena har du det härliga Crete Senesi strax intill dig och flera fina små byar och städer. Du kan bl. a besöka San Quirico d'Orcia, Montalcino och Montepulciano - bara för att nämna några.

Till den umbriska gränsen tar det ca 40 minuter med bil vilket innebär att du kan besöka Trasimenosjön och göra dagsutflykter till bl. a Perugia, Spello och Assisi.

En del rum har vy över dalen

Det finns olika rumskategorier på hotellet. Economy är de enklaste rummen och har en s.k fransk säng samt utsikt över klostret. Classic är vända ut mot Pienzas historiska centrum och dess gator. Superior ligger vända mot klostret eller stadens historiska centrum. Deluxe har panoramavy över kullarna och dalen Val d'Orcia. Suiterna har också panoramavy över dalen och kullarna, hydromassagedusch, minibar och gratis parkering precis utanför murarna (endast Suiterna).

Faciliteterna i rummen är aircondition, LCD-TV, Wi-Fi, telefon och enklare toalettartiklar.

Läs om rummen på Relais Il Chiostro di Pienza Hotel

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map