Villa i Pienza i Toscana

Prugnolo

 
Prugnolo är inte tillgänglig i dagsläget
Prugnolo är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Pienza här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Vägen som går mellan Pienza och San Quirico d'Orcia bjuder på vackra scenerier. Det är här i närheten vi hittar Prugnolo, ett fint stenhus med två annex och plats för totalt 13 personer. I trädgården finns en skön utomhuspool och flera sittplatser, med utsikt över de vackra fälten. Ett underbart hus på en underbar plats!

Lyxig känsla både ute som inne

Ordet lyx kan ha olika innebörder och i detta fallet pratar vi om en känsla. Lyxen av skön, harmonisk interiör med en "lättare" rustik inredning och lyxen av att kunna sitta ute och njuta av ett omgivande vackert landskap.
I trädgården finns flera platser där du kan slå dig till ro och insupa allt det vackra och det finns platser där du kan starta dagen med en god frukost under blå himmel och alla andra måltider för den delen.

Till huset hör en utomhuspool vilket kan vara skönt att ha tillhanda när du kommit hem efter en upplevelserik dag. Du kan t o m ta sköna nattdopp eftersom den har belysning. Efteråt kan du slappa i en cabana med något gott att dricka.

Du bor i ett naturskönt område

Det finns mycket att se och uppleva i området där du bor. Till San Quirico d'Orcia är det 9 km och till Pienza, där du har trevliga uteserveringar är det endast 4 km. Andra trevliga, närliggande städer som är väl värda ett besök är Bagno Vignoni, som ligger 7 km bort och Montepulciano ca 15 km. Prugnolo ligger ute på ett fält, i slutet av en liten grusväg, ca 500 meter från landsvägen som tar dig upp till Pienza. Ca 100 meter från huset ligger ett annat privat hus som du passerar.

Få en extra bekväm semester

Som gäst får du en välkomstmiddag (ej dryck). Det ingår dessutom en fyra timmars extra städning på onsdagar och poolrengöring tre gånger i veckan.

Om du känner för att ha det extra bekvämt under din semester och inte vill laga maten själv om dagarna kan du, på förfrågan, hyra in en kock. Du kan även beställa massage (Schiatsu or Ayurveda) i villan eller i trädgården, personal trainer och kurser i italienska. Även vinprovning på olika cantinor i Montalcino/Montepulciano går att ordna samt smakprovningar av pecorinoostar i Pienza.

Läs mer om Prugnolo

En inredning som gör dig glad

Rummen har olika färgsättningar och man har lyckats med kombinationen färg och material. Vackra turkosa-, rosa och lilafärgade väggar mot mörka träbjälkar i taket ger fin kontrast och skapar en romantisk atmosfär.

Det finns totalt sex sovrum och sex badrum varav ca hälften av sovrummen och badrummen ligger i två annex. Du har bekvämligheter som aircondition, Wi-Fi, diskmaskin och tvättmaskin.

Villan på Prugnolo

Hus med 13 bäddar

På bottenplan finns ett stort vardagsrum med öppen spis, bibliotek, hi-fi, tv och dvd samt ett litet kök. Ett sovrum med egen ingång utifrån och badrum med tvättmaskin. På första plan finns ett sovrum med hydromassagebadkar (170x170 m) i rummet, badrum med dusch, ett sovrum, badrum med dusch. Mellan rummen finns ett allrum med ett runt bord och två fotöljer samt utgång till en liten balkong. I det ena annexet (för 3 personer) finns på bottenplan en stor matsal, kök med ugn, diskmaskin och micro, sovloft med en frans säng, ett sovrum, badrum med hydromassagebadkar. I det andra annexet (för 4 personer) finns på bottenplan ett kök, allrum med öppen spis, ett sovrum, badrum med stor dusch. På första plan finns ett sovrum, badrum med hydromassagekar och dusch.

Dölj texten
 
 
search map