Villa i Pienza i Toscana

Podere Il Tiglio

 
Podere Il Tiglio är inte tillgänglig i dagsläget
Podere Il Tiglio är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Pienza här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Detta trevliga hus med smakfull inredning, är på ca 110 m² och i två plan. Huset passar dig som även reser med familjen eller med vänner. Här kan ni nämligen koppla av och umgås både inne som ute i trädgården och du har flera trevliga och närliggande utflyktsmål att besöka. Huset har alla faciliteter du behöver för att trivas. Huset tillhör Podere Casanova som ligger en bit bort, vilket är en fördel då du kan dra nytta av de produkter som gården producerar, (slow food) där man respekterar de traditionella smakerna du hittar i Sienaprovinsen.

I trädgården finns en jacuzzi

I trädgården, (tomten är på ca 5000 m²) finns en jacuzzi där du kan njuta av tillvaron samtidig som du njuter av utsikten. Eftersom du bor med självhushåll kan du när som helst på dagen kocka ihop något gott, men känner du för att slippa laga mat en dag kan du ta dig till den charmiga lilla staden Pienza som du har endast 6 km bort. Här har du ett mysigt centrum, en fantastisk utsikt och trevliga matställen att välja mellan. Du har flera andra trevliga städer och byar i din närhet, alternativt kan du köra till Bagno Vigoni (8 km) eller Monticchiello (4 km).

Läs mer om Podere Il Tiglio

En omtyckt och vacker dal

Val d'Orcia, som är med på Unescos världsarv sedan 2004 är känt för sin skönhet och syns ofta i böcker och på vykort. Det är här vi bl.a. hittar den charmiga lilla staden San Quirico d'Orcia och pittoreska Pienza, som, tidigare nämnt. I Pienza, som ligger uppe på en höjd, har du en fantastisk utsikt över landskapet. Vägen som går mellan just Pienza och San Quirico är känd och det är här du hittar det vackra lilla kapellet Vitaleta som du säkert kommer att känna igen från både posters och vykort.

Det som är bra med läget, förutom att du är omgiven av vacker natur, är att du kan besöka flera av regionens kulturella städer och vackra platser. Till Siena är det ca 48 km, Arezzo ca 55 km och Florens ca 110 km. Andra platser väl värda ett besök är Chiusi som ligger endast 25 km bort, Montalcino ca 25 km och Montepulciano 11 km.

Lyxa till det under vistelsen

Det som är så bra med Podere il Tiglio är att du kan köpa till extra tjänster om du önskar. Du kan t.ex. beställa extra städning, extra byte av sängkläder, få hem en privat kock och deltaga i roliga matlagningskurser. Du kan njuta av toskanska middagar, och få hem en barnvakt om du önskar. Här kan man t.o.m ordna personlig shoppingservice. Säg bara till vid din ankomst om det är något speciellt du önskar (då det är på förfrågan) så försöker de hjälpa dig på bästa sätt. En liten bastu finns och jacuzzin är i gång mellan den 1/6-30/9.

Ett komfortabelt och smakfullt hus

Synliga träbjälkar och klinker tillsammans med rustika möbler bidrar till den rätta lantliga atmosfären och huset som helhet är smakfullt inrett.

Här finns alla de faciliteter du behöver för din komfort. I köket har du ugn, spis, diskmaskin, kaffebryggare, litet kylskåp med frysfack, (ett andra kylskåp finns i förrådet), Det finns värme i huset om det skulle behövas, TV, Internet LAN, aircondition, tvättmaskin och stryfaciliteter.

Dölj texten
 
 
search map