Omdömen från Palazzo Conti

Poolen
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Palazzo Conti

Läs personliga omdömen av Palazzo Conti som ligger i Chianti vindistrikt. Omdömena av agriturismon är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Palazzo Conti. Förutom omdömen av själva agriturismon kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Bedömning av Palazzo Conti

Pienza som semester-destination

Palazzo Conti
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Palazzo Conti
Tvårumslägenheten Ponente med 2/4 sovplatser
 
Faciliteter på stället
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Bilder

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2017
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Bedömning av Palazzo Conti

Pienza som semester-destination

Palazzo Conti
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Palazzo Conti
Fyrarumslägenheten Crete med 4/7 sovplatser
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2017
Antal resande 2 Vuxna, 3 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Idylliskt ställe med sans för detaljer

Fantastiskt trevligt ställe i charmiga omgivningar.

Pienza som semester-destination

Palazzo Conti
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Palazzo Conti
Tvårumslägenheten Cipressino med 2/4 sovplatser
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2016
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Super plats mellan de vackra städerna och landsbygden

Mysig liten plats för lugn och ro för avkoppling. Vackra och pittoreska städer i närheten. Vacker liten restaurang på plats

Pienza som semester-destination

Palazzo Conti
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Palazzo Conti
Fyrarumslägenheten Corbezzolo med 6/8 sovplatser

Fint med pavilion och härlig utsikt
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2016
Antal resande 4 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Härligt genuint ställe

Mysig plats i en perfekt omgivning. Bra möjligheter för avkoppling och även besöka de många charmiga städer inom en kort sträcka.
Trevliga värdar. Fint utrustade lägenheter med de mest nödvändiga

Pienza som semester-destination

Vi hade det stora nöjet att besöka Pienza, Montalcino, Montepulciano och Siena, alla belägna inom köravstånd Palazzo conti. Vacker natur att köra.

Palazzo Conti
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Palazzo Conti
Tvårumslägenheten Melograno med 2/4 sovplatser
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2016
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Bedömning av Palazzo Conti

Pienza som semester-destination

Palazzo Conti
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Palazzo Conti
Tvårumslägenheten Ponente med 2/4 sovplatser
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2016
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på franska. Klicka här för att se originalet

Bedömning av Palazzo Conti

Pienza som semester-destination

Palazzo Conti
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Palazzo Conti
Tvårumslägenheten Cipressino med 2/4 sovplatser
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2016
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på tyska. Klicka här för att se originalet

Bedömning av Palazzo Conti

Palazzo Conti
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Palazzo Conti
Tvårumslägenheten Ponente med 2/4 sovplatser
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Maj 2016
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på tyska. Klicka här för att se originalet

Ett ställe som kan rekommenderas

Palazzo Conti ligger otroligt vacker. Det är en trevligt ställe att bo på, med några fina lägenheter och bra värdar som tog väl hand om oss på alla sätt. Vi kunde bada i den ekologiska sjön, och samtidigt titta ut över det vackra området. Restaurangen gästade vi några gånger och varje gång fick vi mat som smakade bra.
Det är definitivt ett ställe som kan rekommenderas.

Palazzo Conti
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Palazzo Conti
Tvårumslägenheten Laghetto med 2/4 sovplatser
Tvårumslägenheten Ponente med 2/4 sovplatser
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2015
Antal resande 5 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Det kan knappast bli bättre

Palazzo Conti ligger vackert i det toskanska landskapet och här tillbringade vi en fantastisk vecka i början av juli. Vi blev riktigt förtjusta i stället. Här är otroligt vackert, genuint och underbart!
Den ekologiska poolen är härlig med vacker utsikt. Den andra poolen (vid huvudbyggnaden) är fin för barnen att leka i och här kan man hitta skugga under större delen av dagen. Vår lägenhet var väl utrustad och rymlig och hade en skön stor övertäckt terrass med vacker utsikt och solnedgång. Stället ligger bra till för turer i södra Toscana. Restaurangen håller inte toppklass, men duger riktigt bra för en kväll eller två, og Mamma i köket är härlig. Ägaren, Simone, kan inte ett ord engelska men är jätterar och hjälpsam och glad för sina gäster. Vi kommer definitivt tillbaka!
Enda minus var värmeböljan som gjorde att det blev väl varmt om nätterna – där skulle vi ha behövt någon form av ventilation – men värme kan man ju knappast vara missnöjd med när man kommer från kalla Danmark.

Palazzo Conti
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Palazzo Conti
Tvårumslägenheten Ponente med 2/4 sovplatser
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Bilder

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2015
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Ett fint litet ställe

Conti är ett fint litet ställe i ett mycket bra område. En liten pool, men som väl var hade de även "eko-poolen", som vi badade en del i. Där använde de inte klor och den var djup, så den uppskattade vi mycket. Restaurangen var för dyr – och hade inte den "italienska mamma står i köket"-prägeln som vi gillar – så den valde vi bara en gång.

Rekommendationer till andra gäster

Agriturismo Ristorante La Fonte ligger ca 4-5 km från Conti, mot Pienza - och de hade riktigt bra lokal mat, sån som bara vår "mamma" kan kan laga, fin utsikt och vettiga priser.

Palazzo Conti
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Palazzo Conti
Tvårumslägenheten Melograno med 2/4 sovplatser
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2015
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Härlig vistelse i den syd/östliga delen av Toscana

Vistelsen på Palazzo Conti var överlag en riktigt fin upplevelse. Området är fint och de två närmaste städerna är trevliga med massor av bra matställen. Själva P. Conti är välskött och där var nästan dagligen ägare som höll trädgård och pool i ordning.
Ställets restaurang besökte vi två gånger och båda gångerna fick vi jätteläcker mat. Rätterna är som i resten av Italien enkla, men gjorda på bra råvaror. Vår lägenhet låg på andra våningen, vilket inte var ett problem. Nedanför lägenheten finns matplatser (med mycket fin utsikt). P. Conti hade myggnät för alla fönster, vilket var mycket bra - vi hade dock inga större problem med mygg när vi satt ute om kvällarna.
Det var fyra småsaker med stället som jag vill påpeka. Ägarna talar inget annat än italienska, vilket ibland blev något av en utmaning. Den vanliga poolen är inte så stor – i förhållande till andra ställen som vi besökt de senaste 8-9 åren. Om du är glad för vin (det görs några fantastiska i området, i Montepulciano och Montalcino) är det en god idé att köpa eller ta med några ordentliga glas, då stället – som alla andra – har några små ballongglas. Till sist vill jag nämna att vårt sovrums läge (västvänt) gjorde att vi hade det mycket varmt om nätterna (det ska dock nämnas att vi var här under en mycket varm period). Om man väljer en av de andra lägenheterna kommer man inte att ha samma problem, då de är annorlunda placerade.
Tack för ännu en bra vistelse i Toscana!

Rekommendationer till andra gäster

Närmaste stora supermarket ligger i staden Signallunga. I S. Quirico finns den största Coop. Jag vill rekommendera att man åker till Montalcino (Brunello) och särskilt Altesino är värd ett besök. Man kan med fördel skriva/ringa till stället och boka en provning eventuellt med lunch – de gör jättegott vin.

Palazzo Conti
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Palazzo Conti
Tvårumslägenheten Cipressino med 2/4 sovplatser
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2015
Antal resande 2 Vuxna, 1 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 
search map