Agriturismo i Pienza i Toscana

Palazzo Conti

Poolen Den ekologiska poolen Poolen Den ekologiska poolen Byggnaden som består av Corbezzolo och Ponente Fiskedammen Bassäng med vattenmassage Huvudbyggnaden på Palazzo Conti Barnpoolen Den ekologiska poolen Den ekologiska poolen Huvudbyggnaden sett från poolen Byggnaden som består av Corbezzolo och Ponente Bord och stolar till gemensamt bruk Bord och bänkar till gemensamt bruk Bord och bänkar till gemensamt bruk
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Dalen Val d'Orcia söder om Siena ger dig verkligen något av det bästa Toscana kan erbjuda. Inte nog med att du finner det mest hisnande landskap, här finns också flera fascinerande städer. Montalcino och Montepulciano är naturligtvis särskilt kända för sina utmärkta röda viner, San Quirico d'Orcia som även efter toskansk standard är exceptionellt pittoresk och mysig samt miniatyrstaden Pienza med de utsökta ostarna.

Bland böljande marker

Och det är precis halvvägs mellan de två sistnämnda pärlor till städer som vi hittar gården Palazzo Conti. Den är vackert belägen i landskapet, 700 meter fint tillbakadraget från vägen med endast 4 km till San Quirico d'Orcia och 5 km till Pienza. Lantlig idyll? Ja, det kan du tro!

Läs mer om Palazzo Conti

Välj ditt "vattenhål"

Naturligtvis finns det en pool här på gården; Den mäter 9 x 4 meter (djup 80-180 cm). Men det räcker inte, för här är också en organisk pool formad som en liten sjö på ca. 500 m (djup 0-230 cm) som renas naturellt med vattenväxter. Denna lilla sjö är omgiven av en grusstrand med solstolar, bord och parasoller.

Och dessutom ...

Så finns det t.o.m. en liten sjö att fiska i (men bad rekommenderas ej). Dessutom kan Palazzo Conti erbjuda mer än bara vatten. Här finns också en liten restaurang med typiska toskanska rätter som serveras med lokala viner. Det finns också både grill och pizzaugn för gästerna att använda. Till sist finns här också Wi-Fi så du kan ha kontakt med omvärlden.

Rustika lägenheter

Det finns endast nio lägenheter på gården, allt från studio till lägenhet med tre sovrum. Inredningen är rustik, så som sig bör i Toscana, med synliga takbjälkar och stengolv. Alla har ett pentry där du kan tillaga enklare måltider och det finns uteplatser runt om som du kan nyttja.

Läs om l√§genheterna på Palazzo Conti

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map