Villa i Pienza i Toscana

L'Apparita

 
L'Apparita är inte tillgänglig i dagsläget
L'Apparita är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Pienza här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Huset är perfekt för ett större sällskap och erbjuder den komfort som behövs för en trivsam vistelse. Dessutom är läget mycket bra och du har härifrån ett perfekt utgångsläge till att upptäcka en av Toscanas vackraste delar, nämligen Sienaprovinsen.

Bo med en fantastisk utsikt

Området runt Pienzatrakten är känt för sin skönhet. Du befinner dig på landet och från husets trädgård och pool har du en fin vy över de vackra kullarna som skiftar från brunt, gult till grönt i olika nyanser. Allt i skön kontrast till husets lite "ruffiga" utsida. Den närmsta byn heter Monticchiello och ligger endast ca 1 km bort, här har du ett par restauranger och en bar. Mysiga Pienza med sin fina utsikt och trevliga uteserveringar har du ca 9,5 km bort och det tar ca 15 min att ta sig dit med bil. Andra trevliga platser i din närhet som du kan besöka är Montepulciano, Chianciano Terme och San Quirico d'Orcia.
Tycker du om sjöar så bör du passa på att köra österut i ca 50 min (40 km) till Castiglione del Lago där du kan äta lunch och njuta av utsikten.

Här kan du umgås och ha trevligt

Den tillhörande trädgården är inte så stor men så har du ju hela landskapet framför dig som en fin förlängning. I trädgården finns en härlig utomhuspool där du har bekväma solstolar och parasoll. Det finns även utplacerade stolar och bord i trädgården så att du kan njuta av något gott att äta och dricka under öppen himmel. Framåt kvällen kan du nyttja det trevligt, rustika uterummet under tak. Här finns ett träbord, träsoffor och lite skönare utomhusmöbler. Ett perfekt rum för spel och mys när solen gått ner.

Vi vill be dig observera att L'Apparita som så många andra hus i Toscana, ligger intill en mindre landsväg som går mellan Bagno Vignoni och Montichiello , men denna bör inte upplevas som störande då den inte är så trafikerad.

Här känns det hemtrevligt

Huset som är på ca 400 m² har 6 sovrum och 6 badrum. Inredningen är rustik och atmosfären hemtrevlig. Även om möblerna är av blandad stil så har den en gemensam faktor, den är typisk för regionen. Sängarna kan vara helt i trä eller stål, taken kan vara med synliga träbjälkar eller välvda stentak och golven är med den klassisk terracottan. Totalt finns det två byggnader som ligger intill varandra. Det ena är det sk huvudhuset och den andra är ett annex.

Läs mer om L'Apparita

Villan på L'Apparita

Fristående hus med 12/16 sovplatser

Huset är på 400 m². Totalt har du 6 sovrum och 6 badrum till ditt förfogande. 4 av bäddarna är extrabäddar. I huvudhuset har du på bottenplan ett stort vardagsrum med öppen spis, och utgång till trädgården, ett mindre vardagsrum ,ett stort kök med ugn, diskmaskin, kaffemaskin mm. En trappa leder dig upp till 5 dubbelrum varav 3 av dem har "egna" badrum med dusch, 2 gemensamma badrum med badkar, ett rum med kamin och 2 bäddfotöljer samt ett genomgångsrum med 2 bäddfotöljer. I annexet har du ett uppehållsrum med kokvrå och ett sovrum med badrum/dusch.

Dölj texten
 
 
search map