Villa i Pienza i Toscana

Fonte all'Oppio

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Fonte all'Oppio har vid renoveringen blivit uppdelad i fyra lägenheter, men man har gått bort från att hyra ut dem separat för att istället hyra ut stället som en privat villa. Huset är en del av en stor gård, här finns 35 hektar korn, frukt och olvträd.

Gård i rustik stil

Trots renoveringen och uppdelningen framstår huset i hög grad som originellt med träbjälkar i taket, terracotta golv och råa väggar. Möblemanget passar bra till den rustika stil, för det är till största delen antikt. Ägarna bor själva 200 meter bort och de står alltid till förfogande om man har behov för dem (annars håller de sig borta). I trädgården har gästerna en 10 x 5 meter pool (1,50 meter djup), grill, pizzaugn och trädgårdsmöbler till disposition.

Läs mer om Fonte all'Oppio

Villa med 13 sovplatser (200 m²)
Villan ligger på två plan. På första våningen finns ett stort uppehållsrum (stort nog till att alla 13 kan äta tillsammans) med öppen spis och kokvrå, sovrum med dubbelsäng, badrum med toalett och dusch. Genom en annan ingång finns det på samma våning ännu ett uppehållsrum med en mindre kokvrå och öppen spis, sovrum med dubbelsäng, sovrum med enkelsäng och badrum med badkar och toalett.

Från en tredje ingång har vi ett tredje uppehållsrum med mindre kokvrå och öppen spis, badrum med dusch och toalett samt på andra våningen två sovrum med dubbelsäng och ett badrum med badkar och toalett. På andra våningen finner vi också en ingång från en utomhus stentrappa, ett uppehållsrum med kokvrå, två sovrum med dubbelsäng och badrum med badkar och toalett.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Gästomdömen av Fonte all'Oppio

Läs personliga omdömen av Fonte all'Oppio som ligger i Chianti vindistrikt. Omdömena av villan är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Fonte all'Oppio. Förutom omdömen av själva villan kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Se alla 2 omdömen från Fonte all'Oppio

Bo historiskt - idag!

Ett härligt hus.
Byggt på 1200-talet, utvidgat på 1500-talet, men med moderna faciliteter.
I hjärtat av det historiska Toscana, nära "påvestaden" Pienza.
Plats till 4 familjer utan att man trampar varandra på tårna.
Den ena lägenheten har en "folkstuga" med kök, där alla kan äta tillsammans.
De andra tre lägenheterna ägnar sig inte till att laga mat, även om de har ett kök.

Läs mer

Måleri-, konst- och kulturresa i Val d'Orcia

Vi var en grupp på 13 personer som bodde på Fonte all `Oppio med utsikt över det sköna toskanska landskapet. Ett fantastiskt ställe som bas för en målerikurs. Vi lagade själv vår mat, och gjorde inköpen i Pienza. Själva huset var en autentisk gammal bondgård i sten, som tidigare fungerat som litet lantställe. Värden kom varje dag och frågade om det var något han kunde vara behjälplig med – lite svårt om du inte kan någon italienska.
Vi hyrde en minibuss för att åka på olika turer som skulle ligga till grund för vår måleri- och konstresa. Vi besökte Siena, vingårdsbesök i Montalcino och Fosso Bianco i Bagni san Filippo. Ett besök i Pienza och inköp av Peccorinoost samt vandringar mellan de två trevliga städerna Pienza och Montichiello fanns det lyckligtvis tid till, även om en vecka var alldeles för lite på detta härliga ställe.

Läs mer

Fonte all'Oppio i Pienza

Fonte all'Oppio är ett mycket härligt och vackert ställe.
Er beskrivning på hemsidan stämmer bra!
Här finns allt man önskar sig på en resa till Toscana.
Man bor med fantastisk utsikt mitt i den Toscanska naturen med fågelsång, och ändå bara en halvtimmes promenad till den härliga staden Pienza.
Huset är ett toscanskt stenhus, välhållet och med att man kan önska sig från vedeldad bakugn, till centralvärme och gratis wifi.

Vi bodde där påsken 2013, den veckan då markerna blev gröna, mandelträden blommade och man kunde sitta i solen vid baren på Via d'Amore och drömma sig bort.

Sa du till Toscana, så hyr Fonte all'Oppio.

Läs mer

Lena med familj från Torsåker i Sverige bodde på Fonte all'Oppio i Pienza från den 8. till den 15. maj 2010.

Vi är nöjda med hela vistesen i Toscana! Huset låg perfekt och passade våra behov. Vi älskar gamla hus och detta var ju historiskt! Det är ett fårstall, ursprungsdelen är från 1000-talet, sa vår värdinnna.

Staden Pienza också underbar i sin litenhet. Perfekt att kunna promenera dit om man ville. Området är i min mening den vackraste delen av Toscana (och det vill inte säga lite!)
Det enda negativa jag kan komma på var att huset var väldigt kallt första två dygnen innan värmeanläggningen gjort sitt. Det var också ovanligt kallt för årstiden, men det kan man ju inte påverka. Jag rekommenderar gärna detta boende till andra!

Läs mer

Bedömning av Fonte all'Oppio

Läs mer

Bedömning av Fonte all'Oppio

Läs mer
 
search map