Villa i Pienza i Toscana

Fonte all'Oppio

Pris från per pers.
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Fonte all'Oppio har vid renoveringen blivit uppdelad i fyra lägenheter, men man har gått bort från att hyra ut dem separat för att istället hyra ut stället som en privat villa. Huset är en del av en stor gård, här finns 35 hektar korn, frukt och olvträd.

Gård i rustik stil

Trots renoveringen och uppdelningen framstår huset i hög grad som originellt med träbjälkar i taket, terracotta golv och råa väggar. Möblemanget passar bra till den rustika stil, för det är till största delen antikt. Ägarna bor själva 200 meter bort och de står alltid till förfogande om man har behov för dem (annars håller de sig borta). I trädgården har gästerna en 10 x 5 meter pool (1,50 meter djup), grill, pizzaugn och trädgårdsmöbler till disposition.

Villa med 13 sovplatser (200 m²)
Villan ligger på två plan. På första våningen finns ett stort uppehållsrum (stort nog till att alla 13 kan äta tillsammans) med öppen spis och kokvrå, sovrum med dubbelsäng, badrum med toalett och dusch. Genom en annan ingång finns det på samma våning ännu ett uppehållsrum med en mindre kokvrå och öppen spis, sovrum med dubbelsäng, sovrum med enkelsäng och badrum med badkar och toalett.

Från en tredje ingång har vi ett tredje uppehållsrum med mindre kokvrå och öppen spis, badrum med dusch och toalett samt på andra våningen två sovrum med dubbelsäng och ett badrum med badkar och toalett. På andra våningen finner vi också en ingång från en utomhus stentrappa, ett uppehållsrum med kokvrå, två sovrum med dubbelsäng och badrum med badkar och toalett.

 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
Flyg + boende
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn
 

Liknande ställe

Podere Santa Francesca

Campiglia d'Orcia, Toscana

Villa Santo Stefano

Greve in Chianti, Toscana

Il Ragoncino

Lajatico, Toscana

Rekommendationer till dig

Villa Verde

Lucignano, Toscana

Palazzo Conti

Pienza, Toscana

Villa Scianellone

Torrita di Siena, Toscana

Populärt i Toscana

Ghiacci Vecchi

Campiglia Marittima

Antica Taverna Casagrande

Figline Valdarno

search map