Agriturismo i Pienza i Toscana

Agriturismo la Collina

 
Agriturismo la Collina är inte tillgänglig i dagsläget
Agriturismo la Collina är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Pienza här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Strax utanför den lilla staden Pienza, längs vägen som leder till Montepulciano ligger Agriturismo la Collina.

900 m från Pienza

Agriturismo la Collina ligger mellan huvudvägen SS146 varifrån man kan förvänta sig att höra lite trafik och ett gammalt och numera inaktiv kalkbränneri som används som lager för byggmaterial, man kan därför några gånger i veckan se lastbilar komma och åka. Det låter inte speciellt trevligt kanske men det positiva är att man här befinner sig endast 900 meter från den charmerande Pienza var det finns fina butiker, goda matställen och ett fantastiskt pittoreskt centrum.

Läs mer om Agriturismo la Collina

Ekologisk pool

På gården finns en ekologisk pool där man kan bada utan klor eller kemikalier då vattnet filtreras av plantorna - detta medför dock att man inte får leka med boll eller hoppa i vattnet. Gården kan därför rekommenderas främst till vuxna som önskar ett lugnt ställe med central placering i förhållande till de många utflykterna i området.

Rum med aircondition

Det finns 10 rum som alla är utrustade med eget badrum, aircondition, minibar och satellit-TV. Frukost serveras varje morgon. Alla rum har tillgång till bord och stolar i trädgården. På gården finns det även möjlighet att köpa Vino Nobile di Montepulciano, Chanti och flera andra viner till ett fördelaktigt pris då ägaren även driver vingården Palazzo Bandino.

Läs om rummen på Agriturismo la Collina

Dölj texten
 
 
search map