Agriturismo i Piazza al Serchio i Toscana

Ristoro del Cavaliere

Gemensam terrass med utsikt Lekplats sidan om poolen Terrassen till lägenheten Casa Grande Grillområde Terrassen framför lägenheterna Gufo, Cinghiale och Scoiattolo Gemensam terrass med utsikt
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

I den lilla landsbyn Cortina bor familjen Davini som odlar marken ekologiskt och tar emot gäster från hela världen med en osedvanlig värme i deras rustika och smakfulla lägenheter. När man bor här har man inte bara tillgång till en fin pool med en vacker utsikt, man kan även använda sig av gårdens grill och ta för sig av de ekologiska grönsakerna i köksträdgården.

Bli mottagen med öppen famn

I den lilla landsbyn Cortina bor familjen Davini som odlar marken ekologiskt och tar emot gäster från hela världen med en osedvanlig värme i deras rustika och smakfulla lägenheter. När man bor här har man inte bara tillgång till en fin pool med en vacker utsikt, man kan även använda sig av gårdens grill och ta för sig av de ekologiska grönsakerna i köksträdgården. Här finns även en gemensam tvättstuga med strykjärn och strykbräda. Den charmerande lilla restaurangen har inte helt fasta öppettider, allt efter säsongen. (se öppettider och dagar under fliken "Faciliteter"), men ett par dagar i veckan är det (nästan) alltid öppet, och Giovanna lagar god (och rikligt!) med mat som Roberto finner viner till.

Läs mer om Ristoro del Cavaliere

Fina vandringsmöjligheter

Alla lägenheter har en självständlig värmeanläggning, satellit-tv och dvd spelare, micro, kylskåp, spis och brödrost. I skogarna, dalarna och bergen som omger gården finns det otaliga välmarkerade vandringsstigar och då naturen i denna mindre kända del av Toscana verkligen är storslagen, har man här goda möjligheter till att förbränna några av de kalorier som det är svårt att undankomma då Giovanna lagar så god mat och det finns så många lokala produkter att prova. I övrigt finns det tre andra matställen upp i byn.

Läs om lägenheterna på Ristoro del Cavaliere

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Liknande ställen

Borgo dei Corsi

Ortignano Raggiolo, Toscana

La Mandolata

Lido di Camaiore, Toscana

I Casali del Trebbiolo

Pontassieve, Toscana

Rekommendationer till dig

Fattoria di Gratena

Bettolle, Toscana

Alba Village

Alba, Piemonte

Relais Duca di Dolle

Cison di Valmarino, Veneto

Nyheter från In-Italias
BLOGG
Här kan du bli inspirerad till din semester i Italien

Populärt i Toscana

Residence i Piastroni

Monteverdi Marittimo

La Colonica di Ghiacci Vecchi

Campiglia Marittima

Ghiacci Vecchi

Campiglia Marittima

search map