Agriturismo i Piazza al Serchio i Toscana

Ristoro del Cavaliere

Pris från per pers.
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

I den lilla landsbyn Cortina bor familjen Davini som odlar marken ekologiskt och tar emot gäster från hela världen med en osedvanlig värme i deras rustika och smakfulla lägenheter. När man bor här har man inte bara tillgång till en fin pool med en vacker utsikt, man kan även använda sig av gårdens grill och ta för sig av de ekologiska grönsakerna i köksträdgården.

Bli mottagen med öppen famn

I den lilla landsbyn Cortina bor familjen Davini som odlar marken ekologiskt och tar emot gäster från hela världen med en osedvanlig värme i deras rustika och smakfulla lägenheter. När man bor här har man inte bara tillgång till en fin pool med en vacker utsikt, man kan även använda sig av gårdens grill och ta för sig av de ekologiska grönsakerna i köksträdgården. Här finns även en gemensam tvättstuga med strykjärn och strykbräda. Den charmerande lilla restaurangen har inte helt fasta öppettider utanför högssäongen, men Giovanna lagar god (och rikligt!) med mat som Roberto finner viner till.

Fina vandringsmöjligheter

Alla lägenheter har en självständlig värmeanläggning, satellit-tv och dvd spelare, micro, kylskåp, spis och brödrost. I skogarna, dalarna och bergen som omger gården finns det otaliga välmarkerade vandringsstigar och då naturen i denna mindre kända del av Toscana verkligen är storslagen, har man här goda möjligheter till att förbränna några av de kalorier som det är svårt att undankomma då Giovanna lagar så god mat och det finns så många lokala produkter att prova...

Läs om l√§genheterna på Ristoro del Cavaliere

 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
Flyg + boende
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn
 

Liknande ställe

Villa del Papa

Lucca, Toscana

Borgo dei Corsi

Ortignano Raggiolo, Toscana

La Mandolata

Lido di Camaiore, Toscana

Rekommendationer till dig

La Vecchia Sassa

Iano, Toscana

Podere La Pieve Vecchia

Riparbella, Toscana

Residence i Piastroni

Monteverdi Marittimo, Toscana

Populärt i Toscana

search map