Agriturismo i Piazza al Serchio i Toscana

Ristoro del Cavaliere

Gemensam terrass med utsikt Lekplats sidan om poolen Terrassen till lägenheten Casa Grande Grillområde Terrassen framför lägenheterna Gufo, Cinghiale och Scoiattolo Gemensam terrass med utsikt
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

I den lilla landsbyn Cortina bor familjen Davini som odlar marken ekologiskt och tar emot gäster från hela världen med en osedvanlig värme i deras rustika och smakfulla lägenheter. När man bor här har man inte bara tillgång till en fin pool med en vacker utsikt, man kan även använda sig av gårdens grill och ta för sig av de ekologiska grönsakerna i köksträdgården.

Bli mottagen med öppen famn

I den lilla landsbyn Cortina bor familjen Davini som odlar marken ekologiskt och tar emot gäster från hela världen med en osedvanlig värme i deras rustika och smakfulla lägenheter. När man bor här har man inte bara tillgång till en fin pool med en vacker utsikt, man kan även använda sig av gårdens grill och ta för sig av de ekologiska grönsakerna i köksträdgården. Här finns även en gemensam tvättstuga med strykjärn och strykbräda. Den charmerande lilla restaurangen har inte helt fasta öppettider, allt efter säsongen. (se öppettider och dagar under fliken "Faciliteter"), men ett par dagar i veckan är det (nästan) alltid öppet, och Giovanna lagar god (och rikligt!) med mat som Roberto finner viner till.

Läs mer om Ristoro del Cavaliere

Fina vandringsmöjligheter

Alla lägenheter har en självständlig värmeanläggning, satellit-tv och dvd spelare, micro, kylskåp, spis och brödrost. I skogarna, dalarna och bergen som omger gården finns det otaliga välmarkerade vandringsstigar och då naturen i denna mindre kända del av Toscana verkligen är storslagen, har man här goda möjligheter till att förbränna några av de kalorier som det är svårt att undankomma då Giovanna lagar så god mat och det finns så många lokala produkter att prova. I övrigt finns det tre andra matställen upp i byn.

OBS!!!
Restaurangen är stängd under hela år 2020 pga av situationen Covid19

Läs om l√§genheterna på Ristoro del Cavaliere

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map