Agriturismo i Piazza al Serchio i Toscana

Agriturismo Al Sambuco

 
Agriturismo Al Sambuco är inte tillgänglig i dagsläget
Agriturismo Al Sambuco är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Piazza al Serchio här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Denna charmerande gård, som ligger 3 km utanför Piazza al Serchio, odlar vete (typiskt för detta område) samt diverse grönsaker (tomater, sallad, potatis med mera) som gästerna är välkomna att ta för sig av i köksträdgården.

Den friska luften och de avslappnande omgivningarna härute på landet i slkutet av en liten väg gör att stället är perfekt för barnfamiljer, men även för de som önskar vila och lite lugno och ro. Nedanför de två husen, var lägenheterna ligger, finns det en stor äng var den 12 x 6 meter stora poolen ligger och massor av plats till att låta barnen springa runt på.

Läs mer om Agriturismo Al Sambuco

Gårdens mountainbikes står även till förfogande för gästerna (och de kostar inget) och det finns även möjlighet att fiska i sjön Lago di Gramolazzo som ligger 4 km från gården, ni behöver bara fråga så ordnar de med ett gratis fisketillstånd. Det finns dessutom möjlighet att beställa en äkta rustik toskansk middag på gården.

Lägenheterna på Agriturismo Al Sambuco

Trerumslägenheten Grillo med 4 sovplatser (första våningen)

Ligger på första våningen och består av uppehållsrum med kokvrå, sovrum med dubbelsäng, sovrum med två enkelsängar och badrum med dusch och toalett. Lägenheten har en egen plats i trädgården med bord, stolar och grill. OBS: Lägenheten är mindre, mörkare och därför väsemtligt billigare än de andra.

Trerumslägenheten Formica med 4/6 sovplatser (första våningen)

Ligger i en förhöjd första våning ( men ingången är från en stor privat terrass framför dörren på första våningen) och består av uppehållsrum med bäddsoffa för två, kök, sovrum med dubbelsäng, sovrum med två enkelsängar och badrum med dusch och toalett. Lägenheten har terrass med bord, stolar och grill.

Trerumslägenheten Cicala med 4/6 sovplatser (fandra våningen)

Ligger på andra våningen (men på grund av ninvåskillnader vid huset ligger ingången ändå på första våningen) och består av uppehållsrum med bäddsoffa för två, kök, sovrum med dubbelsäng, sovrum med två enkelsängar och badrum med dusch och toalett. Lägenheten har terrass med bord, stolar och grill samt en pergola med bord och bänkar.

Fyrrumslägenheten Stalla med 6/8 sovplatser (första och andra våningen)

Är egentligen ett självständigt hus fördelat på två plan, inrett i en gammal lada. På första våningen finns ett uppehållsrum med bäddsoffa för två personer och öppen spis, kök samt ett badrum med dusch och toalett. På andra våningen finns två sovrum med dubbelsäng, ett sovrum med två enkelsängar och ännu ett badrum med dusch och toalett. Huset har en egen stor terrass med bord, stolar och grill.

Dölj texten
 
 
search map