Agriturismo i Piano di Coreglia i Toscana

Al Molino della Luna

 
Al Molino della Luna är inte tillgänglig i dagsläget
Al Molino della Luna är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Piano di Coreglia här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Al Molino della Luna är en gammal vattenmölla vars historia går helt tillbaka till 1768. Den ligger i lugna och frodiga omgivningar på gångavstånd från Piano di Correglia där det finns flera restauranger och diverse inköpsmöjligheter.

Välbesökt restaurang

Under 2002 öppnade paret Luna och Mario (tillsammans med deras två barn) deras agriturismo här med fyra lägenheter och en restaurang, som ofta (framför allt under helgen) är mycket välbesökt av lokalbefolkningen som kommer hit och håller sina fester. Utöver den gamla kvarnen som rymmer restaurangen och två av lägenheterna finns här två mindre byggnader som innehar varsin lägenhet samt en stor välbehållen trädgård med pool (djupet går från 80 cm) och en stor parkeringsplats.

Läs mer om Al Molino della Luna

Lekplats för barnen

Alla lägenheter har en privat terrass eller trädgård och de är välmöblerade med modern komfort såsom diskmaskin, satellit-tv och grill. Som sysselsättning finns här mountainbikes, bordtennis och lekplats att tillgå, för de minsta finns här både barnpool och barnstolar. Alla lägenheter har en privat solstol vid poolen men om det inte finns andra gäster elelr om de inte är hemma så kan man så klart använda även deras.

Smaka husets egna vin

Det är ett rent nöje att se Mario arbeta i köket för en sådan behandling av råvaror upplever man inte varje dag (eller varje år för den delen). Det finns en liten men välsorterad vinlista, men vi kan säga att deras husvin inte är att underskatta. Framförallt deras Pinot Grigio.

En liten notering: Ifall man går in på Google Maps får man intrycket av att bo nära ett industriområde, men när man befinner sig på Al Molino della Luna ska man göra sig stort besvär för att kunna upptäcka att det överhuvudtaget finns andra byggnader i närheten. Vegetationen är så tät att man inte kan se någonting. Vi från In-Italia har varit på plats fem (!) gånger och kunde inte se annat än skön natur.

Lägenheterna på Al Molino della Luna

Tvårumslägeheten Casa La Stalla med 2/4 sovplatser

är ca 46 m² stor och ligger på första våningen. Lägenheten består av uppehållsrum med kokvrå, sovrum med dubbelsäng och dubbelbäddsoffa, badrum med dusch och toalett. Lägenheten har en privat terrass på ca 20 m². Lägenheten är handikappsanpassad.

Tvårumslägeheten Casa Fienile med 2/4 sovplatser

är ca 46 m² stor och ligger på första våningen vid poolen. Lägenheten består av kök, uppehållsrum med dubbelbäddsoffa för två personer, sovrum med dubbelsäng och badrum med dusch och toalett. Lägenheten har en privat terrass på ca 25 m².

Tvårumslägeheten Casa la Capanna med 2/4 sovplatser

är ca 40 m² stor och ligger på två plan med ingång på första våningen. Lägenheten består av kök/allrum, sovrum med dubbelsäng och badrum med dusch och toalett. Lägenheten har en privat uteområde på ca 150 m² (!).

Trerumslägeheten Casa Luna med 2/5 sovplatser

är ca 100 m² stor och ligger är ett självständigt hus på två plan. På första våningen finns ett stort uppehållsrum med öppen spis och ett kök. På andra våningen finns ett stort biljardrum var det även finns plats för två, tre enkelsängar, ett sovrum med dubbelsäng och ett badrum med dusch och toalett. Lägenheten har en privat terrass på ca 40 m².

Dölj texten
 
 

Gästomdömen av Al Molino della Luna

Läs personliga omdömen av Al Molino della Luna som ligger i Toscana. Omdömena av agriturismon är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Al Molino della Luna. Förutom omdömen av själva agriturismon kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Se alla 4 omdömen från Al Molino della Luna

Bedömning av Al Molino della Luna

Läs mer

Bedömning av Al Molino della Luna

Läs mer

Bedömning av Al Molino della Luna

Läs mer

Bedömning av Al Molino della Luna

Läs mer

Bedömning av Al Molino della Luna

Läs mer

Bedömning av Al Molino della Luna

Läs mer
 
search map