Omdömen från Podere Campiglia

 
Podere Campiglia är inte tillgänglig i dagsläget
Podere Campiglia är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Pian di Scò här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Podere Campiglia

Läs personliga omdömen av Podere Campiglia som ligger i Chianti vindistrikt. Omdömena av agriturismon är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Podere Campiglia. Förutom omdömen av själva agriturismon kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.
Göran med familj och vänner från Österskär i Sverige bodde på Podere Campiglia i Pian di Scò från den 12. till den 19. juli 2008.

Här kommer några rader om hur vi upplevde resan till Pian di Scò.

Var staden och området trevligt? Området var mycket trevligt - och vackert! Staden var liten och pittoresk men kunde gärna få ha ett par restauranger till.
Har boendet levt upp till era förväntningar? Vi är mycket nöjda med boendet.
Har ni tips till nästkommande? Ta en långsam biltur genom Chiantidistriktet och stanna i Greve Chianti - en jättemysig liten stad. Utnyttja överhuvud taget att ni är en bit från de stora turiststråken.
Har ni andra kommentarer om boendet, området, den lokala befolkningen eller oss? Folk var mycket vänliga och trevliga. Man kände sig välkommen!

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2008
Antal resande 6 Vuxna, 6 Barn
Namn
Eilert med familj från Luleå i Sverige bodde på Podere Campiglia i Pian di Scò från den 22. till den 29. maj 2007.

Hej. Äntligen får jag tid att skriva några rader till Er från vår fantastiskt fina, lyckade resa till Pian di Sc`o i Toscana. Allt var till vår fulla belåtenhet. Allt fungerade helt perfekt från första förfågan på nätet till Er, till sluträknigen och hemkomsten. Vi hade t.o.m turen att vid hemkomsten till Arlanda gick -bara- vårt flyg till Luleå, alla andra var inställda pga. flygstrejken. Allt väl med resan och hyran av buss genom Holiday Autos. Området var mycket fint som vi hade förväntat oss, grönt, frodigt och blommande trädgårdar. Hustrun och jag hade besökt Toscana några år innan, så vi visste lite av vad vi skulle få uppleva.

Boendet fantiserade vi om att det verkar vara fint och rejält tilltaget vid bokningen. När vi kom fram och blev anvisade lägenheten - stod vi bara där alla 8 och tittade på varandra - får vi disponera allt detta för oss själva. Det var helt över våra förväntningar. Alla tre familjer med var sitt -elegant badrum- vilken lägenhet. Barnen hade gott om spring-utrymme, farmor och farfar hade fullt sjå att hålla efter dem. La Perla = Underbart. Utomhusmiljön var ochså helt fantastiskt - lugnt, vackert och fint med blommande rosor. Den fantastiska polen fick vi ha för oss själva från tisdag till lördag då de andra gästerna kom. Man kan inte ha det bättre då vädret också behagade oss. Bara en regning dag- då var vi ändock och åkte på utflykt med vår egen buss.

Trevligare och gästvänligare värdfamiljer kan man inte få - de var helt suveräna allihopa - och vilka kockar de var - vilken middag de ställde i ordning för oss - vi åt och njöt i flera timmar -hela kvällen- i deras fina trädgård - mörkt, varmt, ljuvligt och utan mygg. (vi har ju inte mörkt under sommarnätter här hemma - men tyvärr "lite" mygg). När vi berättat om resan har vi ALLA rekomenderat denna semesterform på det varmaste -vad gäller resandet, området, boendet och In-Italias engagemang. Tipset jag kan ge är att våga ge sig in på att läsa och vraka och ta för sig av det enorma utbudet In-Italia har ute på nätet. Det är underbart att komma hem efter en sådan -lyckad semesterresa med barn och barnbarn. Luleå 2007-07-31. Tack för denna gång. Eilert Lantto med familjerna

Upplysningar om recensenten

Resperiod Maj 2007
Antal resande 6 Vuxna, 2 Barn
Namn

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 
search map