Agriturismo i Pian di Scò i Toscana

Podere Campiglia

 
Podere Campiglia är inte tillgänglig i dagsläget
Podere Campiglia är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Pian di Scò här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Podere Campiglia är ursprungligen ett vakttorn, som senare byggdes om till ett lanthus. Huset ligger på ett utsiktsställe och ligger fint omgivet av olivplantager och en gräsplan som leder till bassängen (12 x 6 meter), som också ligger med utsikt över dalen.

Detta gamla lanthus har med tiden blivit för stort för ägarfamiljen, som nyligen renoverats och inretts som flera lägenheter, vilka uthyres till semesterfirare som söker lugna och sköna omgivningar i det toscanska landskapet.

Läs mer om Podere Campiglia

Utöver swimmingpoolen, erbjuder Podere Campiglia på gemensamt tvätteri med tvättmaskin, parkeringsplats, liten lekplats, grillområde och egen produktion av olivolja och vin samt färska råvaror från köksträdgården. Det finns dessutom inom kort avstånd (1 km) möjligheter till hästridning samt en liten sjö för fiskeri. Det är även möjligt att arrangera mountainbikesuthyrning.

Lägenheterna är fint möblerade med den typiska toskanska stilen (arte povera) och har bevarat de traditionella träbjälkarna i taket och golv i mursten och cotto. Var lägenhet har privat ingång, egen utomhusareal med bord och stolar, öppen spis och satellit-TV.

Dölj texten
 
 
search map