Agriturismo i Pescia i Toscana

Le Castella

 
Le Castella är inte tillgänglig i dagsläget
Le Castella är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Pescia här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Den lilla pittoreska landsbyn Fibbialla ligger omkring 7 km. norr om Pescia. Här finns mängder av frisk luft, stora skogar, fina möjligheter för vandringsturer (bra märkta stigar som går genom landsbyn), men för att handla och äta ute ska du 4½ km ner till Pietrabuona.

De två små husen ligger ca 150 meter från varandra och har var sin egen trädgård med grill och trädgårdsmöbler. De delar en 7 x 5 meter stor swimmingpool (120 cm djup) som ligger ungefär 500 meter bort på en sluttning mellan olivträd med en underbar utsikt. Vid poolen finns det flera trädgårdsmöbler, WC och ett utekök. Husen är välhållna, det gäller även deras trädgårdar. De är inrettade och möblerade på ett ganska modernt och fräscht sätt.

Läs mer om Le Castella

Tvårumshuset Bambù med 2/4 sovplatser
- Huset ligger på två våningar men grundens lutning gör att det är utgång till trädgården från båda våningarna. Huset är 50 m² stort och består av uppehållsrum med kokvrå i en skåpsmöbel (fyra gasplattor, ugn och kylskåp) och bäddsoffa för två personer, sovrum med dubbelsäng och badrum med dusch och toalett.

Ettrumshuset Sambuco med 3/5 sovplatser
- Huset består av ett stort rum som har loft i båda sidorna. Det är 55 m² stort och består av uppehållsrum med kokvrå (fyra gasplattor, mikrovågsugn och kylskåp) och bäddsoffa för två personer, ett loft med enkelsäng, ett loft med dubbelsäng och badrum med dusch och toalett.

Dölj texten
 
 
search map