Agriturismo i Pescia i Toscana

La Valle dei Castagni

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Den lilla samligen stenhus längst med ån har anor tillbaka till 1700-talet. Med tiden har mycket förändrats, men inte själva husen. Lugn ochr ro är nyckelorden för detta lilla ställe, om du letar efter en outforskad del av Toscana.

Bli mottagen med öppen famn

Lisa och Roberto bor här tillsammans med deras barn Jacopo och Davide samt deras sällskapliga hundar. De odlar marken och tar emot sina gäster med öppen famn och med en osedvanlig värme. Deras kärlek till gården, till deras arbete och gästfriheten är så uppenbar att den överskrider alla språkbarriärer (de talar flytande engelska).

Läs mer om La Valle dei Castagni

Smaka på de lokala bönorna

Det är svårt att få ner La Valle dei Castagni skriftligt, man bör uppleva det i verkligheten. Lägenheterna är både välskötta och fint inredda. Varje gourmet bör unna sig att smaka på de lokala bönorna, fagioli di Sorana, som är svåra att finna utanför detta område kanske om man går på en dyr restaurang. Du kan även köpa med dem hem för de säljs även i gårdens lilla butik (tillsammans med andra typiska lokala produkter). När vi nu talar om mat och dryck så hjälper Lisa och Roberto gärna gästerna med bordsbeställning på någon av de närliggande restaurangerna som de själva rekommenderar; den närmaste ligger endast 500 meter bort.

Privata såväl som gemensamma trädgårdsmöbler

Alla lägenheterna har kokvrå med två kokplattor, microvågsugn och kylskåp, samt att man får som välkomst paket med kaffe, pasta, olja och småkakor. Alla lägenheter har dessutom privat bord och stolar, antingen framför dörren eller vid foten av trappan som leder upp till lägenheten. Det finns även bord och stolar på den gemensamma innergården. För en gångs skull kan vi också lova att madrasserna är av god kvalitet, handdukarna är i frottè och kort sagt så fungerar allt. Det finns dessutom satellit-TV i alla lägenheter och för gemensamt bruk finns en tvättmaskin. I trädgården finner du ett stort inhägnat poolområde med en så kallad bio-pool vars vattenfiltering sker med naturliga medel. Dessutom finns det bordtennis och möjlighet för att spela volleyboll.

Läs om lägenheterna på La Valle dei Castagni

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Liknande ställen

Ristoro del Cavaliere

Piazza al Serchio, Toscana

Agriturismo Montalbino

Montespertoli, Toscana

Agriturismo Canale

Montelopio, Toscana

Rekommendationer till dig

Agriturismo Castiglioncello

Cantagallo, Toscana

La Torraccia di Chiusi

San Gimignano, Toscana

La Colonica di Ghiacci Vecchi

Campiglia Marittima, Toscana

Nyheter från In-Italias
BLOGG
Här kan du bli inspirerad till din semester i Italien

Populärt i Toscana

Borgo dei Lunardi

Cerreto Guidi

Palazzo Bandino

Chianciano Terme

search map