Omdömen från I Pianacci

 
I Pianacci är inte tillgänglig i dagsläget
I Pianacci är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Pescia här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Gästomdömen av I Pianacci

Läs personliga omdömen av I Pianacci som ligger i Toscana. Omdömena av agriturismon är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av I Pianacci. Förutom omdömen av själva agriturismon kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Super super

Trevlig liten mysig plats. Familjevänligt . En trevlig stor grill. Många aktiviteter (bordtennis, dart, bågskytte, ridning spel, etc.).
Bra utgångspunkt för cykling i bergen.
Mycket gulliga och vänliga värdar.

Pescia som semester-destination

I Pianacci
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet

Otroligt gulliga och gästvänliga
Placering, Placering

Vacker natur med många mysiga hörn
 
Själva boendet på I Pianacci
Tvårumslägenhet Palomino med 2/4 sovplatser
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2016
Antal resande 2 Vuxna, 1 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Lugn och ro

Detta är en trevlig lugn plats där hela familjen kan koppla av och njuta av tystnaden. Det finns en bra poolområdet med möjlighet till flera aktiviteter, inklusive Bordtennis, dart, M. M .. Du måste vara beredd att acceptera att det finns hästar som grannar och därmed hästlukt. Vi hade lägenheten Paint med sin egen skuggade uteplats som vi flitigt. Vi kan verkligen rekommendera platsen. Värdar är mycket gästvänliga och hjälpsamma när du behöver det.

Pescia som semester-destination

I Pianacci
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på I Pianacci
Tvårumslägenhet Paint med 2/4 sovplatser
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2016
Antal resande 2 Vuxna, 1 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Bedömning av I Pianacci

Pescia som semester-destination

I Pianacci
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på I Pianacci
Tvårumslägenhet Paint med 2/4 sovplatser
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2016
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på franska. Klicka här för att se originalet

Bedömning av I Pianacci

I Pianacci
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på I Pianacci
Tvårumslägenhet Palomino med 2/4 sovplatser
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2014
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på tyska. Klicka här för att se originalet

Absolut best value

Där det finns en vilja finns det en väg...och så hittade vi äntligen den långa och smala vägen upp till I Pianacci. Väl framme fick vi ett varmt välkomnande av ägaren Stefano, som engagerat och tillmötesgående visade oss runt och berättade för oss om stället och dess utbud, på bättre engelska än vi själva skulle kunna prestera :-). Om man kort ska sammanfatta vårt intryck av I Pianacci får det bli; "mest valuta för pengarna".
Det är fina och personliga lägenheter, fint poolområde med stor pool, gott om solstolar, till och med av trä, ett övertäckt loungeområde för avkoppling och inte minst, husets utmärkta bordsvin för 2.50 euro flaskan. Dessutom finns det gratis Wi-Fi på största delen av Pianaccis område.
Man har ingen utsikt från själva I Pianacci, men ta en liten promenad så visar sig snart landskapets höjdskillnader och milslånga utsikt.
Vi är inte rädda för att rekommendera I Pianacci som utgångspunkt för er Italiensemester. Dock ska man vara uppmärksam på att vägarna härifrån och ut till turistmålen Firenze, Siena och själva Chianti-området är mycket trafikerade och det tar minst dubbelt så lång tid som beräknat att ta sig runt. Dessutom är hela Arno-dalen tätbebyggd och industrialiserad så det är inte här man får sina "Toscanamoments". Det är ett bra tips att ställa bilen i Pescia och ta tåget till Firenze, och istället ta bilen när man ska besöka de närliggande och vackra städerna Pistoia och Lucca (ca en halvtimmes bilfärd). Resten av semestern kan man eventuellt hyra cyklar och mäta sina krafter mot det mycket vackra och bergiga landskapet alldeles utanför dörren, eller läsa ännu en god bok vid poolen.
Våra bästa rekommendationer.

I Pianacci
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering

Fint område lokalt, men långt till det "klassiska" Toscana- Chianti-området.
 
Själva boendet på I Pianacci
Tvårumslägenhet Palomino med 2/4 sovplatser

Utmärkt, prisvärt.
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2013
Antal resande 1 Vuxen, 1 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

I Pianacci

Vi har haft förnöjelsen att besöka denna fantastiska pärla gömd långt upp i bergen, med ca 5 km ner till Pescia stad, det närmsta stället där man kunde handla. Man ska inte vara rädd för att köra på smala vägar, då uppfarten till lägenheten är mycket brant och smal. Ett fantastiskt ställe för folk som cyklar, som min man gör - de branta bergen kan vara utmanande. Detta ställe är otroligt vackert, och med den tillhörande ridskolan är det idealt för familjer med barn. Poolen är också mycket barnvänlig. Värden Stefano är enormt tillmötesgående och vänlig, samt det holländska paret Cindy och Raymond som arbetar på stället är också några fantastiska människor. Stället kan klart rekommenderas och vi vill helt klart besöka det igen.

I Pianacci
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på I Pianacci
Tvårumslägenhet Paint med 2/4 sovplatser
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2013
Antal resande 2 Vuxna, 1 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Bedömning av I Pianacci

I Pianacci
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på I Pianacci
Tvårumslägenhet Palomino med 2/4 sovplatser
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2013
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på tyska. Klicka här för att se originalet
Helle fra Slagelse boede på I Pianacci i Pescia

Vi har haft 14 underbara dagar i Italien i Pescia nära Lucca. Både radhus Al Pina och jag Pianacci levt upp till våra förväntningar. Att vi var tvungna att byta bostad efter den första veckan visade sig vara ok. I Pianacci är en vistelse värt. Även om fastigheten ligger i bergen bakom Pescia, driver de smala bergsvägar , var det ett nöje att vara där. Värdnationer, och personal på plats var otroligt söt och trevlig. Bra område om du vill ha en naturupplevelse med möjligheterna att besöka städerna. Sambejdet med In-Italia har även denna gång varit oklanderligt.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2012
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2010
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2009
Antal resande 2 Vuxna, 3 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

Sida 1 2 Nästa sida
 
search map