Agriturismo i Pescia i Toscana

I Pianacci

 
I Pianacci är inte tillgänglig i dagsläget
I Pianacci är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Pescia här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Här finns det massor av frisk luft och gröna, frodiga omgivningar uppe i höjderna (ca. 450 meter ö.h.) ovanför den lilla romantiska landsbyn Uzzano. Det enda som eventuellt kan störa den fridfulla omgivningen är skogens djur och hästarna som går och betar på fälten.

Hästglada och cykel

Ägarna till I Pianacci är väldigt hästintresserade vilket syns på lägenheternas namn, de är alla uppkallade efter amerikanska hästraser. De har också en ridskola som ligger i förbindelse med gården (ca. 159 meter bort). Föredrar du turer på cykel finns det fina omgivningar på vägarna i området som går upp och ner. I trädgården och på den stora marken runt huset finns mycket plats för barn att springa fritt omkring utan att oroa sig för trafiken eller för att störa andra. I trädgården finns en pool (12 x 6 meter) och två stora uppmurade grillar. Det enda lilla minus med detta annars så trevliga ställe, är den isolerade belägenheten, för här är det 6 km. till närmaste inköpsmöjlighet och matställe i Pescia (det ligger visserligen en restaurang 200 meter längre ned på vägen men den är endast öppen under helgerna).

Läs mer om I Pianacci

Karaktärfulla lägenheter och stort samlingsrum

Lägenheterna är trevliga och alla fyra inredda med möbler av den traditionella rustika stilen; de har alla eget bord och stolar framför huset. Här finns också ett stort gemensamt rum med köksfaciliteter och bord till 16 personer således att en större grupp kan bo här tillsammans.

Tvårumslägenhet Paint med 2+2 sovplatser
- Ligger på första våningen och består av uppehållsrum med kokvrå och bäddsoffa för två personer, sovrum med dubbelsäng och badrum med dusch och toalett.
Tvårumslägenhet Palomino med 2+2 sovplatser
- Ligger på två plan med ingång på första våningen, var det finns uppehållsrum med kokvrå och bäddsoffa för två personer. På andra våningen finns det sovrum med dubbelsäng och badrum med dusch och toalett.
Tvårumslägenhet Quater med 2+2 sovplatser
- Ligger på andra våningen och består av uppehållsrum med kokvrå och bäddsoffa för två personer, sovrum med dubbelsäng och badrum med dusch och toalett.
Tvårumslägenhet Appaloosa med 2+2 sovplatser
- Ligger på andra våningen och består av uppehållsrum med kokvrå och bäddsoffa för två personer, sovrum med dubbelsäng och badrum med dusch och toalett.

Dölj texten
 
 
search map