Agriturismo i Pescia i Toscana

I Cardellini

 
I Cardellini är inte tillgänglig i dagsläget
I Cardellini är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Pescia här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Dessa tre lägenheter ligger sidan om varandra i en nyare byggnad som tillhör ett stort gods. Vi befinner oss här på landet mellan de två fascinerande kulturstäderna Lucca och Pistoia men närmast Pescia som inte är lika känd men som absolut förtjänar mer uppmärksamhet.

Det är nästan lite chockerande hur mycket man kan få för pengarna nä man kommer bort från de mest centrala delarna av Toscana. Lägenheterna är nämligen fint möblerade, köken är mycket gedigna med 4 kokplattor, ugn och kylskåp och dessutom har alla lägenheter en ganska stor terrass med trädgårdsmöbler. Utsikten är vacker då man i bakgrunden kan se bergen resa sig över Pescia som kallas "Det toscanska Schweiz". Dessutom har man endast 500 meter till inköpsmöjligheter, restaurang och café.

Läs mer om I Cardellini

Det är faktisst endast två saker man kan anmärka på.. Dels går det en liten landsväg förbi lägenheterna men trafiken är mycket begränsad. Trädgården där (den ganska lilla) poolen finns är kanske inte heller den vackraste. Så är också allt dåligt nämnt..

Dölj texten
 
 
search map