Hotell i Pescia i Toscana

Albergo San Lorenzo & Santa Caterina

 
Albergo San Lorenzo & Santa Caterina är inte tillgänglig i dagsläget
Albergo San Lorenzo & Santa Caterina är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Pescia här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Det är inget tvivel om, att när du närmar dig på landsvägen, som går norrut från Pescia upp mellan bergen så frodigt gröna, att området blir kallat " Det toskanska Schweiz".

Bo i en gammal pappersmölla

Hotellet är imponerande stort med över 70 rum och en rad lägenheter, inrettade i två vackra gamla stenbyggnader.De härstammar båda från 1700-talet och är uppförda som pappersmölla (som producerade papper) längs floden. Pappersindustrin var under århundraden härskande i denna del av Toscana, och de gamla fabriksbyggningarna präglar än i dag landskapet. Lyckligtvis är de alla från en tid där sådana byggningarna var en fröjd för ögat. Pappersproduktionen upphörde först här under 1960 och 1975, och det är först många år efter som man kom på att inretta dessa till tvillinghotell.

Läs mer om Albergo San Lorenzo & Santa Caterina

Bada i floden eller poolen

Idag står de som ett minne från en försvunnen tid och som ett exempel på god återanvändning! Utöver alla rum finns här två restauranger, bar, möteslokal och, om du inte vill bada i floden, en 20 x 8 meter stor swimmingpool. Alla rum är utrustade med eget badrum (med dusch, hårfön och toalett), aircondition och satellit-TV.

Dölj texten
 
 
search map