Agriturismo i Pescia i Toscana

Al Pino

 
Al Pino är inte tillgänglig i dagsläget
Al Pino är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Pescia här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Två kilometer utanför den charmerande och alldeles översedda byn Pescia ligger dessa två pittoreska gamla bondhus i en fredlig och frodig dal.

Längst ner i dalen finns ett litet vattendrag som också strömmar genom trädgården. De två husen ligger omkring 50 meter från varandra, och då båda har egen privat terrass med bord och stolar, men samtidigt också goda möjligheter för att vara tillsammans både ute och inne, kan dessa även hyras tillsammans eller var för sig. I den stora trädgården finns en pool på 12 x 6 meter (djup 135 cm) med solstolar och parasoller samt en liten fotbollsplan. Grunden är förresten 20.000 m² stor, så här är nog plats till alla. Omkring 700 meter asfaltväg skiljer husen från byvägen, och så snart du kommer ut på den, hittar du två restauranger.

Läs mer om Al Pino

Tvårumslägenhet Ibis med 2/4 sovplatser
- Detta lilla självständiga hus är 50 m² stort och ligger på två plan. På första våningen finns uppehållsrum med kokvrå (fyra gasplattor, kylskåp och diskmaskin), TV och bäddsoffa för två personer. På andra våningen finns det sovrum (i grunden ett loft men så bra gjort och bra avskärmat att intrycket är ett riktigt rum) med dubbelsäng och ett badrum med dusch och toalett. OBS! Uppvärminig är inte möjlig i denna lägenhet.

Sjurumslägenhet Giglio med 8 sovplatser
- Detta självständiga hus är hela 280 m² stort och ligger på två plan. På första våningen finns uppehållsrum med öppen spis och ett imponerande kök en suite. Köket har ett stort uppmurat arbetsbord, fem gasplattor, ugn, diskmaskin, stort kylskåp och frys. Alla ytor är i carrara marmor. Här finns även en stor matsal med ett långt bord var det kan sitta 18 personer. I detta uppehållsrum finns det i det ena hörnet en pittoresk välfungerande pizzaugn. Här finns också badrum med dusch och toalett samt tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare. På andra våningen finns två sovrum med dubbelsäng, två sovrum med vardera två enkelsängar, ett badrum med jacuzzi-badkar och toalett, ett badrum med dusch och toalett, ett litet kök och en liten matsal. Här finns satellit-TV.

Dölj texten
 
 
search map