Agriturismo i Pescaglia i Toscana

La Cuculiera

 
La Cuculiera är inte tillgänglig i dagsläget
La Cuculiera är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Pescaglia här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

I en glänta i skogen ligger det lilla huset La Cuculiera i lugna omgivningar. Det kan hända att grannhuset ett par gånger om året får besök av sina ägare, men de ställer inte till med något liv.

Huset ligger på 720 meters höjd över havet och det har stått här sedan början av 1500-talet. Man har en imponerande utsikt härifrån, när träden inte står i vägen, och man kan se ända ner till havet. I trädgården finns en pool på 9 x 4 meter (147 cm djup) omgiven av solstolar, bord, stolar, grill och en trädgårdspaviljong.

Läs mer om La Cuculiera

Hus med 6/7 sovplatser:
- Huset är ca. 80 m² stort och är fördelat på två våningar. På första våningen finns ett uppehållsrum med en bäddsoffa för en person, kök med fyra gasplattor, ugn, kylskåp, diskmaskin, öppen spis och en bäddsoffa för en person till samt badrum med dusch, toalett och tvättmaskin. Ovan köket finns ett loft med en 140 cm bred dubbelsäng. På andra våningen finns två små sovrum med dubbelsäng (i det ena sängen bli till två enkelsängar) och ett abdrum med dusch och toalett.

Dölj texten
 
 
search map