Omdömen från Casa Veneranda

 
Casa Veneranda är inte tillgänglig i dagsläget
Casa Veneranda är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Pescaglia här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Casa Veneranda

Läs personliga omdömen av Casa Veneranda som ligger i Toscana. Omdömena av villan är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Casa Veneranda. Förutom omdömen av själva villan kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2012
Antal resande 8 Vuxna, 1 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet
Peter med familj från Hörby i Sverige bodde på Casa Veneranda i Pescaglia från den 28. maj till den 4. juni 2011.

Väldigt nöjda! Fint hus och vackra omgivningar. Inget att klaga på.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Maj 2011
Antal resande 8 Vuxna, 2 Barn
Namn

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2009
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på tyska. Klicka här för att se originalet
Fredric med sällskap från Malmö i Sverige bodde på Casa Veneranda i Pescaglia från den 12. till den 19. juli 2008.

Vi vill tacka för er hjälp med att arrangera vår vistelse i Italien!Båda våra boenden var toppen, allt har flutit på alldeles utmärkt.Vi uppskattar också att ni skickar denna uppföljning till oss, proffsigt helt enkelt!

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2008
Antal resande 4 Vuxna, 4 Barn
Namn

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2008
Antal resande 7 Vuxna, 3 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet
Klaus med familj från Saltsjo-Boo i Sverige bodde på Casa Veneranda i Pescaglia från den 25. augusti till den 1. september 2007.

Området trevligt men brant, ej möjligt att företa några promenader om man inte går på den smala bergsvägen. Boendet motsvarade förväntningarna, ett äldre hus i mkt bra skick. Verkligen lugn och ro. Nackdelen var att närmaste mataffär (PAM är ett bra alternativ) är i Lucca, vilket tar 45 min med bil. Nära fågelvägen och inte så långt (30-40 km) men det väldigt lång tid att köra. Närmaste restaurang/pizzeria ca 5 min med bil, ej lämpligt att gå pga serpentinväg och mörker. Lucca är en mycket trevlig stad, med den gamla stadsdelen innanför Citadellet och modernare bebyggelse utanför. Vi anser Lucca trevligare än turistfällan PISA.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2007
Antal resande 3 Vuxna, 2 Barn
Namn

Bilder

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2007
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2007
Antal resande 3 Vuxna, 1 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på norska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 
search map