Villa i Pescaglia i Toscana

Casa Veneranda

 
Casa Veneranda är inte tillgänglig i dagsläget
Casa Veneranda är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Pescaglia här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Helt ostört ligger detta gamla charmiga lanthus högt upp i bergen ovanför Lucca (740 m över havet) och en timmes bilkörning från de fina badstränderna i den nordliga delen av Toscana.

I detta hus är den nuvarande ägarens farmor uppväxt, och är idag ombyggt där man lyckats bevara den ursprungliga stilen. Som ett par exempel kan vi nämna att alla synliga ledningar är av äldre datum och att köket fortfarande har den stora rektangulära och rustika marmorvask som man använde för i tiden i Toscana.

Läs mer om Casa Veneranda

Huset eller husen, för det är i grunden två byggnader med fyra meters mellanrum, ligger med en storslagen utiskt över bergen och dalen vid änden av en 200 meter lång privat väg, så man har det hela för sig själv. Dock kan det hända att ägarnas far kommer förbi för att titta till planteringarna längre upp på berget, men det kan knappast störa. Det är smått 5 minuters bilkörning till Pescaglia där man finner inköpsmöjligheter, i annat fall ska man beräkna en tur på 20-30 minuter för att fina supermarket.

Swimmingpoolen utgör detta mysiga ställets enda svaghet, då den endast är 5 x 2 meter, och inte nersänkt utan konstruerad på markplan. Men uppriktigt sagt kan man nästan inte förvänta sig en pool för detta pris, och så länge barnen bara har något att plaska i, så är ju allt i sin ordning.

OBS: Man ska vara uppmärksam på att vattnet teoretiskt inte bör drickas, då det inte är godkänt som dricksvatten. Med för att diska och tvätta sig med är det bra nog. Dessutom finns det OFARLIGA och fascinerande scorpioner.

Lägenheten på Casa Veneranda

Huset Casa Veneranda med 10 sovplatser

Det största huset ligger fördelat på två plan. På första våningen finns kök/allrum med öppen spis, ugn och diskmaskin. Fem trappsteg upp finns det ett rum med en 120 cm. bred bäddsoffa och TV. På andra våningen finns sovrum med dubbelsäng, ett sovrum med en 130 cm bred säng och ett badrum. Även det mindre huset ligger fördelat på två plan. På första våningen finns det ett allrum med kokvrå och en 120 cm bred bäddsoffa samt ett badrum/toalett. På ett något högre plan finns ett sovrum med dubbelsäng.

Dölj texten
 
 
search map