Agriturismo i Pelago i Toscana

Residence Villa Grassina

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Residence Villa Grassina ligger 1½ km lite ovanför landsorten Pelago i fina och lugna omgivningar bland kullar och berg, var vinmarker, olivträd och gamla slott och borgar förskönar landskapet.

Egenproduktion av goda råvaror och vin

Villan tillhörde tidigare en av de äldsta adelsfamiljer från Florens och idag gör man här en lysande olivolja samt honung, vin, vin santo, grappa och olika marmelader. Då villan och de omkringliggande byggnaderna ligger lite upp på en kulle kan man här njuta av en skön utsikt över landskapet. Uppfarten till villan är ganska brant men vägen är asfalterad så alla typer av bilar kan klara vägen upp.

Läs mer om Residence Villa Grassina

Pool, tennis och andra faciliteter

Vid Villa Grassina finns det reception, var man talar engelska, bar samt en internetpoint som är öppen varje dag. I den stora trädgården ligger poolen med parasoll och solstolar samt en bubbelpool. Simbassängen är 20 x 10 meter stor och cirka 80-130 cm djup. På Villa Grassina finns det dessutom tennisbana, cylkeuthyrning, tvättstuga (mot betalning), bordtennis, en liten lekplats samt gårdens egna restaurang som är öppen under helgerna och här serveras gårdens produkter tillagade på lokalt vis. Under helgerna har restaurangen vid villan öppet.

Rustika lägenheter

De 42 lägenheterna ligger antingen i huvudbyggnaden eller i ett av lanthusen tätt intill. Inredningen är enkel och rustik men alla lägenheter är utrustade med kokvrå, telefon, satellit-TV, egen ingång samt eget bord och stolar i trädgården.

Läs om l√§genheterna på Residence Villa Grassina

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map