Agriturismo i Peccioli i Toscana

Pratello Country Resort

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Pratello Country Resort ligger med lugna omgivningar på ett gods med tillhörande 320 hektar mark. Här bor du härligt inbäddad bland olivlundar och skog vid den trevliga lilla byn Peccioli. Från Pratello Country Resort kan du dessutom göra många härliga utflykter. Till underbara Volterra och San Gimignano, som är två av Toscanas mest älskade städer är det ca 28 respektive 36 km och till Pisa's lutande torn är det ca 47 km. Fler sevädheter som Lucca, Calci, Buti, Florens och Siena har du inom lagom dagsetapper, för att inte tala om hela Chiantidistriktet.

En fridfull och vacker plats att koppla av på

Det ät svårt att inte trivas på Pratello Country Resort, som känns både pittoreskt och lyxigt, på en och samma gång, vilket säkerligen beror på villans ålder och utformande. Allt är mycket välskött och smakfullt inrett med tanken att du som gäst ska kunna tillbringa en lugn och avkopplande vistelse. Även de allmänna områdena både inom- och utomhus är väl genomtänkta. Till huset hör en vacker trädgård där du kan koppla av med något gott att dricka till ljudet från glada fågelkvitter och vindens lätta bris.

Läs mer om Pratello Country Resort

Ett svalkande dopp under Toscanas himmel

Även om Toscana är en plats som lockar till flera trevliga utflykter så unna dig gärna en dag "hemma" vid poolkanten, där du kan ladda batterierna. Till Pratello Country Resort hör nämligen en fin utomhuspool, där du kan slappa i en av de solstolar som finns utplacerade och känner du att solen bränner för mycket kan du ta dig en liten siesta under ett av parasollen. Känner du däremot för att aktivera dig kan du antingen ta långa sköna promenader i området, cykelturer upp och ner för kullarna eller utmana ditt resesällskap i en runda tennis. Tennisbanan ligger, precis som poolen, lite avsides i förhållande till villans fina italienska trädgård.

Du behöver inte ge dig iväg för att äta

Något som är mycket uppskattat på Pratello Country Resort är restaurangen La Beccaccia, och visst är det skönt att inte behöva sätta sig i bilen för att äta gott, speciellt när du vill provsmaka områdets olika viner. Toskanska specialiteter finns med på menyn liksom viner som Chianti Classico, Chianti Riserva, Il Brunello di Montalcino och Nobile di Montepulciano. Den lilla drinken före eller efter maten kan du avnjuta på terrassen.

Förutom den trevliga restaurangen finns här en reception, biljardsal, bibliotek, salonger samt frukostmatsal. På förfrågan och vid ett visst minimum antal deltagare anordnas även matlagningskurser, som hålls av kökschefen Luca Rosati. Är du en olivoljefantast kan du även passa på att vara med på de olivoljeprovningar som hålls.

Se dina närmsta omgivningar från ovan

På Pratello Country Resort finns en landningsbana för små flygmaskiner samt helikopter. Även om du inte själv anländer "uppifrån", så har du här möjlighet att följa med (mot avgift) på en tur där du ser underbara Toscana och de medeltida byarna som ligger i din närhet från luften.

Vi vill uppmärksamma dig om att det ibland hålls bröllop och andra festligheter på Pratello Country Resort, vilket i och för sig inte är så märkligt med tanke på att villan har ett litet kapell och dess härliga omgivningar.

Komfortabla rum i klassisk stil

Villans 12 rum är alla fint inredda i klassisk stil. På den andra våningen har rummen mattor på golvet, medans de på den tredje har parkettgolv. De är alla utrustade med kassafack och TV samt badrum med toalett och dusch eller badkar.

Läs om l√§genheterna på Pratello Country Resort

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map