Hotell i Passo dei Carpinelli i Toscana

Albergo Belvedere

 
Albergo Belvedere är inte tillgänglig i dagsläget
Albergo Belvedere är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Passo dei Carpinelli här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Vi befinner oss här uppe i bergen i det nordliga Toscana, närmare bestämt i passet som skiljer de två områderna Garfagnana och Lunigiana åt. Här bor man i verkligen mycket närmare på de nordtoscanska sandstränderna och Liguriens "Cinque Terre" än på Chianti. Luften är frisk och klar och för det och för det mesta är turisterna en raritet. Albergo Belvedere hör nämligen till den slags hotell var italienarna själva älskar att åka till på en weekend tur eller bara för att få sig en god lunch och en trevlig promenad efteråt.

Hotellet har legat här sen 60- talet och bjuder idag på 30 rum med privat badrum, satellit-tv och trådlöst internet (mot betalning). Större delen av rummen har dessutom balkong.

Läs mer om Albergo Belvedere

I den stora trädgården finns en pool för vuxna på hela 18 x 9 meter samt en mindre pool för barn och tennisbana.

Man ska inte hymla med att många kommer hit för att äta på hotellets restaurang och vi kan gissa på att många av våra gäster även kommer att inta sina måltider här. Får man lust till lite variation kan man enkelt gå till en av de närliggande restaurangerna.

Dölj texten
 
 
search map