Påskresa till Toscana

 
Endast boende
+Flyg & boende
Endast bilhyra
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Påskresa i Toscana är en ren gåva. regionen bjuder på badorter, kulturstäder, gastronomiska upplevelser, vinhus av högsta kvalitet, magnifikt landskap och stora pampiga villor. Men kom ihåg att prioritera den privata terrassen för lunchen intas naturligtvis utomhus under den lummiga våren och om vädret tillåtet det kan man hoppas på ett dopp i havet även under Påsken.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aostadalen Apulien Basilicata Kalabrien Kampanien Emilia-Romagna Friuli-Venezia Giulia Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrolen & Trentino Alto Adige Umbrien Veneto Karta över Italien

Vi kan rekommendera en påsksemester till Toscana som tar utgångspunkt i de många medeltida städer där man kan besöka ett hav av lokala marknader som prisar säsongens första frukt och grönsaker samtidigt som man bor i den vackra, genuina naturen, som är kännetecknat av vinmarker och höga träd. Letar du efter ett passande boende till din påskresa i Toscana så se nedanför vad vi kan erbjuda dig.

 
 

Populärt i Toscana

Agriturismo Collelungo

Castellina in Chianti

search map