Semesterbostad i Partigliano i Toscana

Casa L'Oasi

 
Casa L'Oasi är inte tillgänglig i dagsläget
Casa L'Oasi är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Partigliano här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Dessa två trevliga lägenheter ligger i den lilla karakteristiska landsbyn Partigliano i de Apuanska Alperna, ett bra ställe för dem som tycker om ren luft och friluftsaktiviteter.

De två lägenheterna är välindrettade med möbler av bra kvalitet och då ägaren bor endast 20 meter bort så är underhållet också i ordning. Man delar trädgården där det finns grill, privat utomhusområde med bord och stolar till varje lägenhet och en 7½ x 4½ meter stor swimmingpool (120 cm djup) med solstolar och parasoller. Matställen finns det inga här på landsbygden men här finns ändå en liten butik och köksfaciliteterna är bra. Annars kan du alltid köra till Valdottavo som ligger omkring 3 km härifrån var du finner både matställen och mera välförsynta inköpsställen.

Läs mer om Casa L'Oasi

Fyrarumslägenhet Gardenia med 5 sovplatser
- Lägenheten är 70 m² stor och ligger på två våningar med ingång på första våningen, var det finns uppehållsrum med smal kokvrå (4 gasplattor, ugn och kylskåp), satellit-TV och öpen spis samt litet sovrum med två enkelsängar. På andra våningen finns det ett sovrum med dubbelsäng, ett sovrum med bred enkelsäng och ett badrum med dusch och toalett. NB: Andra etage är vind och har därför snett tak.

Trerumslägenhet Salvia med 4/5 sovplatser
- Lägenheten är 85 m² stor och ligger på två våningar med ingång på första våningen, var det finns ett uppehållsrum med öppen spis, bäddsoffa för en person och satellit-TV, separat kök (fyra gasplattor, ugn och två kylskåp), badrum med badkar och toalett. På andra våningen finns ett sovrum med dubbelsäng och ett badrum med två enkelsängar. Framför ingången finns en delvis övertäckt terrass med bord och stolar.

Dölj texten
 
 
search map