Villa i Palaia i Toscana

Podere Torre

 
Podere Torre är inte tillgänglig i dagsläget
Podere Torre är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Palaia här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Landskapet runt Pisa är grönt och härligt, med mjuka kullar där vackra olivlundar trängs med all annan grönska. Här, väl inbäddat, ligger Podere Torre, ett stort hus i två våningar och där de gröna fönsterluckorna står i fin kontrast till den gula fasaden, en vanlig syn på den italienska landsbygden. Detta är en plats för dig som vill ha en lugn och avkopplande semester.

Fågelkvitter och prasslande löv

En av de saker jag uppskattar mest i Toscana, förutom skönheten, maten och vinet är tystnaden. Och väljer du ett boende med ett läge som Podere Torre dvs i slutet av en väg, omgiven av olivträd och buskar, kan du njuta av detta till fullo (du har ca 400 m till den lilla landsvägen som tar dig hit). Till huset hör en trädgård och den lilla utomhuspoolen, med saltvatten, hittar du intill olivlunden, en perfekt plats för relax. Bord och stolar har du dels på terrassen och dels under pergolan. Utegrill finns om grillandan skulle falla på och för gemensamma matstunder finns ett uterum i förlängning till huset.

Fyll dina dagar med nya upplevelser

Man kan nästan säga att Podere Torre ligger mitt emelllan Florens och Pisa, ett perfekt läge för dig som vill besöka flera av den vackra regionens pittoreska byar och historiska städer. Förutom de redan nämnda städerna har du lagom köravstånd till San Gimignano med alla sina tinnar och torn, Volterra med sin underbara utsikt, "randiga" Lucca och mindre platser som Calci, Buti och Vinci. Skulle en dag på stranden och en fisk- och skaldjursmiddag locka har du endast ca 62 km till kustorterna Castiglioncello, Vada och Cecina Mare och ännu närmre till Marina di Pisa, ca 46 km. Närmsta by, Forcoli, ligger ca 2 km bort och här finns restaurang/pizzeria, bank, post och matbutik.

Det råder italiensk hemtrevnad

Av de tre lägenheterna ligger två på bottenplan och en på första våningen. Inredningen såväl som en del faciliteter varierar från rum till rum, vilket är en del av charmen. Här finns allt från gula väggar mot terrakottafärgat klinkergolv och klassisika valv, rum med vita väggar, takbjälkar och parkettgolv. Wi-Fi finns dock att tillgå för alla.

Läs mer om Podere Torre

Villan på Podere Torre

Självständigt hus med 10/14 sovplatser

Huset, som är på 300 m², har tre lägenheterna varav två ligger på bottenplan och en på första våningen. - Lägenhet nummer ett: är en liten lägenhet på bottenplan och med egen ingång. Här finns ett uppehållsrum, kök med ugn och kyl, ett sovrum, ett badrum med dusch samt en veranda där du kan äta ute. - Lägenhet nummer två; hittar du på första plan med ett stort uppehållsrum med öppen spis och aircondition, stort kök, två sovrum samt ett badrum med badkar. - Lägenhet nummer tre; ligger på bottenplan med stort uppehållsrum och matdel och kokvrå med diskmaskin, ugn och kyl, ett sovrum, ett större sovrum med dubbel bäddsoffa, ett badrum med badkar, dusch och tvättmaskin, ett badrum med dusch. Ett av rummen har en fläkt i taket.

Dölj texten
 
 
search map