Omdömen från Borgo di Colleoli

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Borgo di Colleoli

Läs personliga omdömen av Borgo di Colleoli som ligger i Chianti vindistrikt. Omdömena av agriturismon är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Borgo di Colleoli. Förutom omdömen av själva agriturismon kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Fantastiskt ställe mitt ute i ingenstans

Trevligt bemötande och bra anordnat vid vår ankomst med inte mindre än 11 personer i sällskapet.
God mat och dryck i en fantastiskt miljö mitt i grönskan ute bland berg och dalar, vingårdar och smala vägar med intensiv italiensk trafik.

Palaia som semester-destination

Vinprovning på flertalet närliggande vingårdar.

Borgo di Colleoli
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
Frukosten
 
Själva boendet på Borgo di Colleoli
Lägenhet m. 1 sovrum

Stor skillnad på lägenheterna
Lägenhet m. 2 sovrum

Stor skillnad på lägenheterna
 
Faciliteter på stället
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Internet / Wi-Fi
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2019
Antal resande 11 Vuxna, 4 Barn
Namn

Bedömning av Borgo di Colleoli

Palaia som semester-destination

Borgo di Colleoli
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Borgo di Colleoli
Lägenhet m. 2 sovrum
 
Faciliteter på stället
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Internet / Wi-Fi
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2019
Antal resande 2 Vuxna, 3 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Bedömning av Borgo di Colleoli

Palaia som semester-destination

Borgo di Colleoli
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Borgo di Colleoli
Lägenhet m. 1 sovrum
 
Faciliteter på stället
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Internet / Wi-Fi
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2019
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Bedömning av Borgo di Colleoli

Palaia som semester-destination

Borgo di Colleoli
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Borgo di Colleoli
Lägenhet m. 1 sovrum
 
Faciliteter på stället
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Internet / Wi-Fi
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2019
Antal resande 2 Vuxna, 1 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Fantastisk semester resort

Vi bodde här från lördag till måndag och fick med oss både en grillafton och en utomhus opera. Fina, rena och inte minst svala rum gjorde att nattsömnen blev perfekt

Palaia som semester-destination

Dagsutflykt till Pisa. Vi körde till flygplatsen och använde Move It Pisa biljett till centrum.

Borgo di Colleoli
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Borgo di Colleoli
Lägenhet m. 1 sovrum
 
Faciliteter på stället
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Internet / Wi-Fi
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2018
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från norska. Klicka här för att se originalet

En underbar resa! Åk hit!

Vi är en familj med två barn, 7 och 10 år. Vi är väldigt nöjda med våra 6 nätter på Borgo di Colleoli. Fantastiskt vacker miljö och utsikt från vår lägenhet och uteplats. Lägenheten var helt ok även om standarden inte var jättehög, den yttre miljön vägde helt klart upp det. Restaurang och pooler på området var trevliga och fina. Man är helt bilbunden när man bor här, det finns inga andra restauranger inom gångavstånd och det är ca 15 min till närmsta matbutik. Vi rekommenderar stället varmt och åker gärna tillbaks till denna vackra plats!

Palaia som semester-destination

Vi besökte en restaurang i Palaia, för övrigt är det inget ställe man hänger i. Under våra 6 dagar besökte vi San Gimignano, Lucca, Pisa, Volterra och San Miniato. Hotellet ligger bra till för att se sig omkring. Att observera är att vägarna är smala och slingriga vilket gör att det tar ca 2 tim att ta sig 4 mil. Oerhört vacker miljö!

Borgo di Colleoli
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Borgo di Colleoli
Lägenhet m. 1 sovrum
 
Faciliteter på stället
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Internet / Wi-Fi
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2018
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn

Fint och tryggt ställe i Toscana

Vi hade en härlig höstsemester. Personalen var mycket hjälpsam och de hade koll på sakerna.
Härligt med två poolområden.

Palaia som semester-destination

Vi kunder gå ett par kilometer in till Palaia stad, där det finns en mycket liten matvarubutik och ett café eller två. Trevlig (men lite lång) promenad. Annars är det lite långt till riktiga inköp i närmaste större stad.
En dagstur till Pisa kan rekommenderas.

Borgo di Colleoli
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering

Lite långt till inköp.
 
Själva boendet på Borgo di Colleoli
Lägenhet m. 1 sovrum
 
Faciliteter på stället
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Internet / Wi-Fi
Restaurang

Provade den inte.
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Oktober 2017
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Bra service, vacker natur och ett otroligt litet ställe

Det är verkligen en läcker italiensk herrgård, där servicen är toppen, restaurangen härlig och levererar riktigt bra mat.
Vår lägenhet hade dessvärre inte någon privat terrass, stället hade fått den sista stjärnan om vi hade haft det.
Men riktigt fin lägenhet på andra våningen.
Vi kommer helt säkert tillbaka, om vi får möjlighet att få en lägenhet på markplan.

Palaia som semester-destination

Om ni själv vill laga lite mat i lägenheten, är det en bra idé att handla in innan man kör upp till stället, då där inte finns något nära inpå, utöver små lokala möjligheter där de inte har färskt bröd - men man kan köpa vatten.
Otroligt liten stad som vi inte besökte ofta.

Borgo di Colleoli
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Borgo di Colleoli
Lägenhet m. 1 sovrum
 
Faciliteter på stället
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Internet / Wi-Fi
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2017
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Härlig och välfungerande resort

Vår lägenhet var riktigt fin och perfekt till oss fem. Temperaturen ute låg runt 30 grader under vår semester så vi var glada att där fanns aircondition. Service på stället fungerar oklanderligt och personalen är mycket tillmötesgående. Maten i restaurangen är god och inte dyr. Pool är fin och välhållen. Allt i allt: value for money.
Nästa gång skulle vi nog valt en av lägenheterna med privat terrass.

Palaia som semester-destination

Palaia är inte så vidare intressant. Det ligger en bra restaurang, I Tigli, i staden vid sidan om resorten, där man också kan njuta av en vacker utsikt från terrassen.
Annars är det en bra utgångspunkt för utflykter i Toscana och Ligurien. Vi var i Volterra, Siena, Lucca och Manaroa i Cinque Terre.

Borgo di Colleoli
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Borgo di Colleoli
Lägenhet m. 2 sovrum
 
Faciliteter på stället
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Internet / Wi-Fi
Restaurang
 

Bilder

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2017
Antal resande 5 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Verkligen en läcker agriturismo

Vi bodde en vecka på Borgo di Colleoli med tre barn i åldern 2, 6 och 9. Vi var mycket positivt överraskad av platsen, som är undangömt på en kulle. Vi bodde i en mycket trevlig och stor lägenhet, men med en lite speciell terrass och åtnjöt läcker mat i restaurangen varje kväll. Maten var top och stämningen var mycket mysig, servicen bra men kanske lite långsam - men vad betyder det när du sitter i en gård omgiven av gamla stenmurar och kan skymta solnedgången i bakgrunden. Det finns två poolområden i vardera änden av platsen, en något mindre och med barnpool - en annan stor och vacker plats mellan träden. Vi var lite orolig hur familjevänligt det var när platsen - trots sin storlek - det verkade mycket tyst, och det stod i ankomst material att tex luftmadrasser inte tilläts i de två poolerna. Det var dock inga problem i praktiken. Gästerna på plats var en bra blandning av par med och utan barn, och det fanns utrymme för alla behov. Allt som allt hade vi en riktigt härlig vecka

Palaia som semester-destination

Själva staden är inte så spännande, och inte heller San Miniato, som ligger i närheten. Men platsen är central för massor av toskanska städer, så det spelade ingen roll.

Borgo di Colleoli
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Borgo di Colleoli
Trerumslägenhet nr. 4 med 4/6 sovplatser (första våningen)

Lägenheten är otroligt läcker och mycket stor, vackert inredda och med god internettillgång. Dock är terrassen lite dålig mot en vägg med en torr fläck gräs front. Det är smalt och uppvuxen ungefär en halv meter, så om du har ett mycket litet barn kan inte vara optimal.
 
Faciliteter på stället
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Internet / Wi-Fi
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2016
Antal resande 2 Vuxna, 3 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

Sida 1 2 3 Nästa sida
 
search map