Agriturismo i Palaia i Toscana

Borgo di Colleoli

Pris från per pers.
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Mitt i Toscanas förtrollande vackra landskap, mellan Pisa, Florens och Siena, ligger byn Colleoli som grundades för länge sedan i förbindelse med den monumentala herrgården med samma namn.

Som en liten by

Den lilla byn, som i grunden inte är mer än en kyrka, en klunga hus och en pizzeria, står ännu i skuggan av herrgården som är den i särklass största av de två. Hela gården - huvudbyggnad, stall, lador, etc. - är idag omvandlad till ett stort herrgårdskomplex med över 50 lägenheter, en utmärkt restaurang, en stor enoteca (som även serverar enklare rätter samt frukost) och två pooler, eller i grunden tre för barnen har ockå en egen pool med grunt vatten. Den ena av poolerna är dessutom uppvärmd så att den är behaglig att använda även i lågsäsong (april och oktober).

Läs mer om Borgo di Colleoli

Lägenheternas placering och utrustning

Eftersom lägenheterna ligger mycket olika placerade - en del på första våningen, andra på andra eller tredje våningen - är det bara några få av dem som har egen terrass eller trädgård precis utanför dörren. Gästerna i de andra lägenheterna kan använda bord och stolar i de stora gemensamma områdena. Lägenheterna varierar mycket i storlek och eftersom alla är privatägda är det också en viss skillnad på inredning och möblering, men det finns några gemensamma drag.

De är alla utrustade med aircondition, mikrovågsugn, TV med DVD-spelare, vattenkokare och hårtork. Det finns internet-point på gården och i de gemensamma utrymmena (restaurang, enoteca och reception) finns det även wi-fi, som också fungerar i de flesta av lägenheterna men på grund av de gamla tjocka väggarna når signalen inte fram överallt.

L√§genheterna på Borgo di Colleoli

Enrumslägenhet med 2 sovplatser

Lägenheten är på 35 m² och består av vardagsrum med kokvrå och dubbelsäng samt badrum med dusch och toalett. Obs, lägenheten har inte privat uteplats men det finns möjlighet till gemensamma uteplatser runt om byggnaden.

Tvårumslägenhet med 2/4 sovplatser

Lägenheten är på ca. 35-40 m² och består av vardagsrum med kokvrå och bäddsoffa för två personer, sovrum med dubbelsäng samt badrum med dusch och toalett. Obs, lägenheten har inte privat uteplats men det finns möjlighet till gemensamma uteplatser runt om byggnaden.

Trerumslägenhet med 4/6 sovplatser

Lägenheten är på 75-80 m² och består av vardagsrum med kokvrå och bäddsoffa för två personer, sovrum med dubbelsäng, sovrum med två enkelsängar samt badrum med dusch och toalett. Obs, lägenheten har inte privat uteplats men det finns möjlighet till gemensamma uteplatser runt om byggnaden.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Endast bilhyra
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Liknande ställen

Fattoria di Colleoli

Palaia, Toscana

Villa San Giorgio

Santo Pietro Belvedere, Toscana

Castellare di Tonda

Montaione, Toscana

Rekommendationer till dig

La Torraccia di Chiusi

San Gimignano, Toscana

La Cecinella

Cecina Mare, Toscana

Ristoro del Cavaliere

Piazza al Serchio, Toscana

Populärt i Toscana

Fattoria La Loggia

San Casciano in Val di Pesa

Borgo Casa al Vento

Gaiole in Chianti

Ristoro del Cavaliere

Piazza al Serchio

search map