Agriturismo i Palaia i Toscana

Borgo di Colleoli

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Mitt i Toscanas förtrollande vackra landskap, mellan Pisa, Florens och Siena, ligger byn Colleoli som grundades för länge sedan i förbindelse med den monumentala herrgården med samma namn.

Som en liten by

Den lilla byn, som i grunden inte är mer än en kyrka, en klunga hus och en pizzeria, står ännu i skuggan av herrgården som är den i särklass största av de två. Hela gården - huvudbyggnad, stall, lador, etc. - är idag omvandlad till ett stort herrgårdskomplex med över 50 lägenheter, en utmärkt restaurang, en stor enoteca (som även serverar enklare rätter samt frukost) och två pooler, eller i grunden tre för barnen har ockå en egen pool med grunt vatten. Den ena av poolerna är dessutom uppvärmd så att den är behaglig att använda även i lågsäsong (april och oktober).

Läs mer om Borgo di Colleoli

Lägenheternas placering och utrustning

Eftersom lägenheterna ligger mycket olika placerade - en del på första våningen, andra på andra eller tredje våningen - är det bara några få av dem som har egen terrass eller trädgård precis utanför dörren. Gästerna i de andra lägenheterna kan använda bord och stolar i de stora gemensamma områdena. Lägenheterna varierar mycket i storlek och eftersom alla är privatägda är det också en viss skillnad på inredning och möblering, men det finns några gemensamma drag.

Lägenheterna är alla utrustade med aircondition, mikro, Sat-TV med DVD-spelare, CD-spelare, vattenkokare och hårtork. Det finns internet-point på gården och i de gemensamma utrymmena (restaurang, enoteca och reception) finns det även wi-fi, som också fungerar i de flesta av lägenheterna men på grund av de gamla tjocka väggarna når signalen inte fram överallt.

Det finns tolv sviter

Du kan även välja någon av de tolv sviterna ( i huvudbyggnanden) som finns som comfort, superior och deluxe. Sviterna håller en bättre standard med vardagsrumsdel, badrum och de är utrustade med king size säng, Sat- TV (stor plattskärm) och DVD, aircondition, vattenkokare och Wi-Fi. Comfort är på ca 30 m², superior är på ca 60 m² och deluxe är på ca 75 m². Frukost är endast på förfrågan och mot avgift på plats.

Läs om lägenheterna på Borgo di Colleoli

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Liknande ställen

Villa Rossana

Cenaia, Toscana

Fattoria di Colleoli

Palaia, Toscana

Castellare di Tonda

Montaione, Toscana

Nyheter från In-Italias
BLOGG
Här kan du bli inspirerad till din semester i Italien

Populärt i Toscana

Antica Taverna Casagrande

Figline Valdarno

La Colonica di Ghiacci Vecchi

Campiglia Marittima

Ristoro del Cavaliere

Piazza al Serchio

search map