Agriturismo i Palaia i Toscana

Borgo di Colleoli

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Mitt i Toscanas förtrollande vackra landskap, mellan Pisa, Florens och Siena, ligger byn Colleoli som grundades för länge sedan i förbindelse med den monumentala herrgården med samma namn.

Som en liten by

Den lilla byn, som i grunden inte är mer än en kyrka, en klunga hus och en pizzeria, står ännu i skuggan av herrgården som är den i särklass största av de två. Hela gården - huvudbyggnad, stall, lador, etc. - är idag omvandlad till ett stort herrgårdskomplex med över 50 lägenheter, en utmärkt restaurang, en stor enoteca (som även serverar enklare rätter samt frukost) och två pooler, eller i grunden tre för barnen har ockå en egen pool med grunt vatten. Den ena av poolerna är dessutom uppvärmd så att den är behaglig att använda även i lågsäsong (april och oktober).

Läs mer om Borgo di Colleoli

Lägenheternas placering och utrustning

Eftersom lägenheterna ligger mycket olika placerade - en del på första våningen, andra på andra eller tredje våningen - är det bara några få av dem som har egen terrass eller trädgård precis utanför dörren. Gästerna i de andra lägenheterna kan använda bord och stolar i de stora gemensamma områdena. Lägenheterna varierar mycket i storlek och eftersom alla är privatägda är det också en viss skillnad på inredning och möblering, men det finns några gemensamma drag.

Lägenheterna är alla utrustade med aircondition, mikro, Sat-TV med DVD-spelare, CD-spelare, vattenkokare och hårtork. Det finns internet-point på gården och i de gemensamma utrymmena (restaurang, enoteca och reception) finns det även wi-fi, som också fungerar i de flesta av lägenheterna men på grund av de gamla tjocka väggarna når signalen inte fram överallt.

Det finns tolv suiter

Du kan även välja någon av de tolv suiterna ( i huvudbyggnaden) som finns som comfort, superior och deluxe. Sviterna håller en bättre standard med vardagsrumsdel, badrum och de är utrustade med king size säng, Sat- TV (stor plattskärm) och DVD, aircondition, vattenkokare och Wi-Fi. Comfort är på ca 30 m², superior är på ca 60 m² och deluxe är på ca 75 m². Frukost är endast på förfrågan och mot avgift på plats.

Restaurang och bar är stängd under 2020. Mat och dryck går ej att få på plats.

Läs om l√§genheterna på Borgo di Colleoli

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map