Agriturismo i Palaia i Toscana

Borgo di Alica

Lägenhet Nido Lägenhet Segno Lägenhet La Torre Lägenhet Colobaia
 
Borgo di Alica är inte tillgänglig i dagsläget
Borgo di Alica är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Palaia här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

I den lilla landsorten Alica ligger den ombyggda bondgården Borgo di Alica. Byggnaden härstammar från 1700-talet, men får några årtionden sedan renoverades den till några hemtrevliga och mysiga lägenheter.

En gemensam pool

Lägenheterna är olika inredda, men har alla utsikt över dalen. De är rustikt möblerade och har ett kök, badrum och satellit-TV. Vid huset finns en trädgård med en härlig pool (6x13 m). Hyr du hela bondgården har du poolen helt för dig själv - ägarna nyttjar den nämligen inte, då de har fullt upp med produktionen dagarna i ända.

Läs mer om Borgo di Alica

Njut av bondgårdens egna råvaror - och matlagning

Ägarna producerar ett robust rödvin, och en strålande olivolja, som båda kan köpas på stället. Fru Clara arrangerar dessutom - ett par gånger i veckan och vid överenskommelse - en traditionell middag med gårdens råvaror och områdets specialiteter, till ett mycket fördelaktigt pris.

Rymliga semesterlägenheter

Lägenheterna är alla rymliga och renoverade i samma stil som gamla bondhus. Några lösningar är diskutabla, medan andra passar perfekt till husets murstensväggar. Ovanför huset finns 4 reserverade parkeringsplatser, och det finns en gemensam tvättmaskin som kan nyttjas mot betalning.

Läs om lägenheterna på Borgo di Alica

Dölj texten
 
 
search map