Omdömen från Appartamento La Rocca

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Appartamento La Rocca

Läs personliga omdömen av Appartamento La Rocca som ligger i Chianti vindistrikt. Omdömena av semesterbostaden är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Appartamento La Rocca. Förutom omdömen av själva semesterbostaden kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Riktig italiensk semester

Lägenheten är fin, ren och trevlig.
Terrassen kunde gott varit lite större.
Vi var två så där var gott om plats, men om man hade kommit som 6 personer, hade den varit för liten.
Men allt i allt, ett riktigt fint ställe.

Palaia som semester-destination

Det är en riktigt trevlig liten stad med små butiker som har de vi behöver.
Bra restauranger.

Appartamento La Rocca
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Appartamento La Rocca
Trerumslägenheten La Rocca (med terrass) med 4/6 sovplatser
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2017
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Härligt ställe

En trevligt inredd lägenhet, bra atmosfär och mycket flinka värdar. Enrico och Donatella har koll på sakerna, och Enrico pratar bra engleska. Det finns också bra parkeringsförhållande i närheten. Kan varmt rekommendera stället.

Palaia som semester-destination

Man finner snabbt rytmen i staden, som är lugn och fin och ligger perfekt för turer i bil, på cykel eller till fots.

Appartamento La Rocca
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Appartamento La Rocca
Trerumslägenheten La Rocca (med terrass) med 4/6 sovplatser
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2017
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Härlig vistelse i Palaia

Palaia är en härlig liten stad, som ligger i mycket vackra omgivningar. Härifrån kan man snabbt komma till Pisa, Lucca, Florens, Volterra och San Gimignano, samt flera andra städer i Toscana. Goda möjligheter för att öva upp italienskan! :)

Palaia som semester-destination

Man måste ha bil. Intressant tryffeljakt i San Miniato. Ristorante Bacciomeo kan rekommenderas.

Appartamento La Rocca
Rent och fint
Gästvänlighet

Donatella och Enrico är perfekta värdar.
Placering
 
Själva boendet på Appartamento La Rocca
Trerumslägenheten La Rocca (med terrass) med 4/6 sovplatser

Trevlig terrass. Lägenheten lite mörk i april månad.
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi

5 GB, men mycket välfungerande.
 

Bilder

Upplysningar om recensenten

Resperiod April 2017
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Ett smultronställe i Toscana

Vi hade länge drömt om att tillbringa lite längre tid i Toscana, att bo i en lokal, mysig lägenhet med egen terrass i en genuin liten toskansk stad. Appartamento La Rocca i härliga Palaia infriade våra drömmar med råge. Vi kombinerade "slappedagar" hemma i lägenheten och stan med fantastiska utflykter i Toscana. Palaia ligger helt perfekt. Vi besökte bl.a. Florens, Pisa, Lucca, Volterra, San Gimignano samt Chianti vindistrikt. Besökte en olivgård där vi provade olivolja, och utanför San Gimignano besökte vi en trevlig vingård och smakade viner som vi även köpte med oss hem.

Palaia som semester-destination

Mysig, lokal och vackert placerad med fin utsikt över landskapet. Invånarna otroligt vänliga och nyfikna, kändes som vi blev vänner med flera personer, restaurangägare mfl. Restaurangen Bacciomeo väl värd ett besök, vi åt en fantastisk bistecca fiorentina. Även restaurangen Antica Farmacia är trevlig. Finns några få livsmedelsaffärer, men vi handlade några gånger på supermarket i närliggande Forcoli. Enkelt att parkera nedanför vår lägenhet, eller på en större (gratis) p-plats 50 meter bort. Missa inte att gå upp till stadens utsiktspunkt La Rocca med fin panoramisk utsikt över landskapet och staden.

Appartamento La Rocca
Rent och fint

Mycket lokalt inredd lägenhet med roliga detaljer.
Gästvänlighet

Enrico och Donatella mycket vänliga och trevliga.
Placering

Lägenheten ligger mitt i stan med gångavstånd till allting.
 
Själva boendet på Appartamento La Rocca
Trerumslägenheten La Rocca (med terrass) med 4/6 sovplatser

Fyllde våra behov med råge. Rymlig och välutrustad.
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi

Extremt bra för att vara Italien! Ägaren var stolt över sin nya fiberlinje som fungerade mycket bra.
 

Bilder

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2016
Antal resande 2 Vuxna, 1 Barn
Namn

Härlig lägenhet i Palaia

Vi hade en underbar vecka i Palaia. Fin lägenhet, snyggt inredd, hemlagad kaka och färsk frukt stod till oss vid ankomsten . Den är utrustad med kök / vardagsrum var kanske lite trånga och saknade lite ljus. Men lyckligtvis var vädret fint så vi kunde sitta utanför på en liten trappa terrass på kvällen. Palaia är en vacker liten stad.

Palaia som semester-destination

Vi besökte 3 bra restauranger, shopping gjorde vi i Simply bara 10 minuter bort med bil. Vi var på vissa utflykter, de två bästa upplevelserna var tillräckligt marmor stenbrott och Greve in Chianti

Appartamento La Rocca
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering

Vi saknade lite vy
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2016
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Lugna omgivningar

Härlig lägenhet i lugna omgivningar, där man kommer helt ned i varv. Bra avstånd till många attraktioner, men det är lite langt om man vill ut och bada. Landsbyn har ett ok urval av restauranger och cafeer, men det är så dyrt att handla där att man hellre skall hansla i Simply supermarket i Forcoli. Klassisk italiensk lägenhet, men den ägnar sig inte till mer än 4 personer eftersom uteplatsen är begränsad.

Rekommendationer till andra gäster

Prova att besöka den lilla restaurangen Osteria Antica Farmacia på huvudgatan. Liten och intim restaurang där mankan få klassiska toskanska rätter. Om ni vill vara säkra på att få plats, skall ni beställa bord och så öppnar de först kl 20.

Appartamento La Rocca
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Appartamento La Rocca
Trerumslägenheten La Rocca (med terrass) med 4/6 sovplatser
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
 

Bilder

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2014
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Vackert ställe

Lägenheten var trevlig och låg mycket vackert högt uppe på ett berg.
Innehavaren av lägenheten gjorde allt för att vi skulle trivas, vilket vi också gjorde.
Det stod nybakad tårta och frukt på bordet när vi kom. De hade också tänkt på middagsmat för vår första dag. Det fanns pasta och en burk med tomatsås, och rödvin fanns att köpa i lägenheten.

Appartamento La Rocca
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering

Lite isolerat
 
Själva boendet på Appartamento La Rocca
Trerumslägenheten La Rocca (med terrass) med 4/6 sovplatser

Den tredje sängen var en brits.
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2013
Antal resande 3 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Bedömning av Appartamento La Rocca

Fin lägenhet och omtänksamma människor.

Appartamento La Rocca
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Appartamento La Rocca
Trerumslägenheten La Rocca (med terrass) med 4/6 sovplatser
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2013
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Mars 2010
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2009
Antal resande 4 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

Sida 1 2 3 Nästa sida
 

Liknande ställen

Agriturismo Le Querciole

Casciana Terme, Toscana

La Mandolata

Lido di Camaiore, Toscana

Rekommendationer till dig

Podere S. Emilia

Terricciola, Toscana

Agriturismo Le Querciole

Casciana Terme, Toscana

Antica Taverna Casagrande

Figline Valdarno, Toscana

Nyheter från In-Italias
BLOGG
Här kan du bli inspirerad till din semester i Italien

Populärt i Toscana

search map