Semesterbostad i Palaia i Toscana

Appartamento La Rocca

 
Appartamento La Rocca är inte tillgänglig i dagsläget
Appartamento La Rocca är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Palaia här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Mitt i den trevliga och genuina medeltidsstaden Palaia finner du lägenheten Appartamento La Rocca som erbjuder en äkta och pittoresk toskansk vistelse. Här får du en unik möjlighet att bo som en av lokalbefolkningen och följa med i det dagliga livet i en liten toskansk stad.

En lägenhet till få eller flera

Lägenheten har den fina funktion att den kan hyras i olika storlekar. Totalt finns det tre riktiga sovrum (två med dubbelsäng och ett med två enkelsängar i form av en våningssäng) samt en eventuell sovplats i en bäddsoffa i uppehållsrummet. Från lägenheten går du snabbt till närmaste lilla livsmedelsaffär, kiosk, den lokala puben samt ett par restauranger. Har du frågor under vistelsen hjälper gärna värdparet Enrico och Donatella till då dem bor i närheten.

Läs mer om Appartamento La Rocca

Klassisk inedning med fin standard

Lägenheten är välmöblerad och inredd i klassisk toskansk stil med mörka trämöbler. Dock finner du alla moderna faciliteter som ugn, microvågsugn, aircondition, satellit-TV med DVD samt utmärkt trådlöst wi-fi (fiber-linje). Nedanför lägenheten på det lilla torget Piazza del Municipio parkerar du gratis vid plats. I annat fall finns det offentlig och kostnadsfri parkering ca. 50 meter bort.

Njut av lugnet från din terrass

Från markplan där du parkerar leder en utvändig stentrappa upp till lägenheten och dess lilla terrass. Terrassen är i grund och botten en avsats som man utnyttjat optimalt och inrett med ett litet bord och plats för max 4-5 stolar och en parasoll. Ovanför terrassen finns en grill som kan användas. Terrassen är utan tvekan den plats du kommer nyttja mest, kanske rent av med ett gott lokalt glas vin i handen samtidigt som du följer med i stadens lugna tillvaro.

Lägenheten på Appartamento La Rocca

Trerumslägenheten La Rocca (med terrass) med 4/6 sovplatser

Lägenheten består av entré via terrassen där du kommer in i uppehållsrummet med kök. Denna del är välplanerad men förhållandevis liten. Köket består av 4 kokplattor, ugn, mikrovågsugn samt kylskåp med frysfack. Vidare finns det här en bord med 4 stolar, en soffa (kan användas som bäddsoffa för en person), öppen spis samt satellit-TV med flera utländska kanaler. Wi-fi är trådlöst och välfungerande (fiber) men har bäst täckning i köket / uppehållsrummet samt på terrassen. En hall leder fram till tre sovrum: Ett fint sovrum med dubbelsäng (himmelsäng), sovrum med dubbelsäng samt sovrum med två enkelsängar (våningssäng). I anslutning till sovrummen finns det badrummet med toalett, badkar med dusch och vattenmassage samt hårtork. Ute på terrassen som är placerad i trappan finns det bord och stolar (obs: man sitter max 4 vuxna här med god vilja) och parasoll. Tvättmaskin finns i anslutande tvättrum och används mot betalning. Nedanför lägenheten på torget Piazza del Municipio parkerar du gratis vid plats. I annat fall finns det offentlig och kostnadsfri parkering ca. 50 meter bort.

Dölj texten
 
 
search map