Agriturismo i Palaia i Toscana

Agriturismo Il Meletto

 
Agriturismo Il Meletto är inte tillgänglig i dagsläget
Agriturismo Il Meletto är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Palaia här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

I "den gyllene trekanten" mellan de berömda städerna Florens, Siena och Pisa ligger denna lilla trevliga stad Palaia, som klarat sig undan de allra största turistströmmarna, som så tydligt präglar de tre nämnda städerna. Bland de mjuka kullarna mellan Palaia och Castelfalfi (var det finns en golfbana) ligger denna gamla gård Il Meletto, vars huvudbyggnad är från 1700-talet.

Ägarna, familjen Doccini, har inrett sex lägenheter och två rum på gården samt gjort en liten restaurang. De har velat skapa ett ställe med vikt på service och tillmötesgående. Därför är fruskosten här av en helt annan nivå, än vad man är van vid på italienska hotell.

Läs mer om Agriturismo Il Meletto

De fina lägenhetena är i stor utsträckning inredda med antika möbler, som man har kompletterat med nya möbler av god kvalitet. Här har man möjlighet att ta del av olika erbjudanden, såsom guidade vandringsturer, utflykter till vingårdar och ostproducenter, guidade ridturer eller liknande aktiviteter bara genom att vända sig till gårdens ägare. I den välhållna trädgården finns en fin swimmingpool (15 x 7 meter) och grillområde. Här finns dessutom en stor veranda med bord och stolar till alla. Gästerna har dessutom möjlighet att använda internet och lässal samt handla familjens lokaka gastronomiska produkter och kan naturligtvis använda parkeringen.

Lägenheterna är alla utrustade med satelit-TV, diskmaskin, fyra kokplattor, ugn och kylskåp med frysfack. Observera att alla dubbelsängar kan delas till enkelsängar om man så önskar. Restaurangen på gården har vi (In-Italia) inte provat så den får ni gärna berätta om efter hemkomsten...

Läs om lägenheterna på Agriturismo Il Meletto

Dölj texten
 
 
search map