Hotell i Palaia i Toscana

Agriturismo Due Comuni

Lägenheten Edera Frukostmatsalen - här börjar dagen Lägenheten Acacia Rummet Castagno Lägenheten Corbezzolo Rummet Erica, det minsta av dem alla
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Här på landet mellan städerna Pontedera, nere i dalen, och Palaia på kullens topp, är miljön så ren att bina lever och hjälper till vid odlingen av växterna och jorden. Samtidigt bor du bara några få minuters körning från motorvägen som går mellan Florens och Pisa, vilket gör att du och din familj snabbt kan ta er till de sevärdheter ni vill besöka på er resa i Toscana.

Honung, olja och hängivenhet

På Agriturismo Due Comuni bor ägarna själva på gården och lever av sin olivolje- och honungsproduktion. Du vet det kanske redan eller så gör du det inte, men bin kan enbart leva där det inte besprutas och där luften och miljön är helt ren. Skulle så inte vara fallet flyttar de långt därifrån. Bina är utplacerade på rejält avstånd från semesterbostäderna men om du har lust får du gärna "besöka" dem. Den unga Greta, som sköter om bina med sällan skådad entusiasm, arrangerar bland annat rundvisningar för skolor - och för gäster - om just honungsproduktionen och om hur bina samarbetar med lantbrukarna så att deras produktion blir större och mer smakfull. Fråga i receptionen så visar hon med glädje runt dig och din familj.

På utflykt eller vid poolen?

Mitt i Toscana är det alltid svårt att hålla sig kvar vid poolen eftersom det finns så många sevärdheter, mysiga städer, museer och utsiktsplatser som är värda att besöka. Fördelen på I Due Comuni är att du bor nära motorvägen och därmed kan du och din familj hinna tillbaka före solnedgången och njuta av den vid poolen. Poolen har även en särskild barnavdelning så de små också kan få leka runt i vattnet.

Njut av frukosten på gården - det är så mysigt

Det lilla matstället på gården är enbart öppet på kvällen om man förbokat och avtalat tid, men frukosten serveras varje dag för gästerna, och enbart gästerna. Vi rekommenderar att du talar om att du vill ha frukost när du checkar in.

Bra, rymliga och välutrustade boenden

När man började renovera huset såg ägaren till att installera alla de faciliteter som vi förväntar oss under en vistelse nu för tiden. Det finns därför aircondition och wi-fi i alla boenden - för den kallare årstiden har man installerat golvvärme (du kan ändå inte räkna med samma innetemperatur som hemma under vintern eftersom det är högt till tak och värmen stiger), satellit-tv och safetybox. Inredningen är ljus och behaglig - ett härligt ställe att tillbringa sin semester på!

L√§genheterna på Agriturismo Due Comuni

Dubbelrum Erica

Rummet Erica ligger i markplan och är på ca. 20 m² med ingång direkt från den tillhörande terrassen. Rummet har dubbelsäng och badrum med toalett och dusch samt hårfön. Rummet är utrustat med aircondition, wi-fi, satellit-tv, minibar, safetybox och vattenkokare.

Dubbelrum Girasole

Rummet Girasole ligger i markplan och är på ca. 24 m² med ingång direkt från den tillhörande terrassen. Rummet har dubbelsäng och badrum med toalett och dusch samt hårfön. Rummet är utrustat med aircondition, wi-fi, satellit-tv, minibar, safetybox och vattenkokare.

Dubbelrum Castagno

Rummet Castagno ligger i markplan och är på ca. 25 m² med ingång direkt från den tillhörande terrassen. Rummet har dubbelsäng och badrum med toalett och dusch samt hårfön. Det finns dessutom möjlighet till extrabädd för ett barn. Rummet är utrustat med aircondition, wi-fi, satellit-tv, minibar, safetybox och vattenkokare.

2-rums lägenhet Edera med 2+1 sovplatser

Lägenheten Edera ligger på andra våningen och är på ca. 39 m². Lägenheten har ingång från en utvändig trappa och består av vardagsrum med kokvrå, matavdelning samt soffa. Sovrum med dubbelsäng och badrum med toalett och dusch samt hårfön. Det finns möjlighet till en extrasäng. Lägenheten är försedd med aircondition, wi-fi, satellit-tv, minibar, safetybox och vattenkokare. Du kan utnyttja trädgårdsbord och stolar på den stora terrassen framför huset.

2-rums lägenhet med 2+1 sovplatser

Lägenheten Corbezzolo ligger i markplan och är på ca. 41 m². Den har ingång från utomhusterrassen vid lägenheten och består av vardagsrum med kokvrå, matavdelning samt soffa. Sovrum med dubbelsäng och badrum med toalett och dusch samt hårfön. Det finns möjlighet till en extrasäng. Lägenheten är försedd med aircondition, wi-fi, satellit-tv, minibar, safetybox och vattenkokare. Det finns trädgårdsbord och stolar på terrassen vid ingången.

3-rums lägenhet Acacia med 3+2 sovplatser

Lägenheten Acacia ligger på andra våningen och är på ca. 69 m². Lägenheten har ingång från en utvändig trappa och består av vardagsrum med kokvrå, matavdelning och dubbel bäddsoffa samt öppen spis, sovrum med dubbelsäng, sovrum med enkelsäng och badrum med toalett och dusch samt hårfön. Lägenheten är försedd med aircondition, wi-fi, satellit-tv, minibar, safetybox och vattenkokare. Du kan utnyttja trädgårdsbord och stolar på den stora terrassen framför huset.

 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Gästomdömen av Agriturismo Due Comuni

Läs personliga omdömen av Agriturismo Due Comuni som ligger i Chianti vindistrikt. Omdömena av hotellet är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Agriturismo Due Comuni. Förutom omdömen av själva hotellet kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Bedömning av Agriturismo Due Comuni

Läs mer
 
search map