Villa i Orentano i Toscana

Le Vecchie Scuole

 
Le Vecchie Scuole är inte tillgänglig i dagsläget
Le Vecchie Scuole är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Toscana här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Först var det en privat villa, sedan blev den till byns skola (den nuvarande ägarens föräldrar har båda gått här), och nu är denna vackra byggning från slutet av 1800-talet blivit till en självständig villa som kan tillfredsställa även de mest kräsna. Vi befinner oss i utkanten av Orentano (18 km från Lucca), en liten trevlig landsby, var du finner diverse inköpsmöjligheter och en god restaurang ("Trattoria da Benito"). Men med de köksfaciliteter som finns i villan är det väldigt frestande att själv laga mat varje dag, för de är verkligen i särklass.

Villan har genomgått en totalrenovering och det finns inget att klaga på. Allt har genomförts stilrent och smakfullt. Mer finns det inte att säga om den saken I den stora trädgården finns förutom den övertäckta terrassen ockå en annan stor terrass, en storslagen murad grill, diverse trädgårdsmöbler och en nybyggd lyx swimmingpool på 12 x 6 meter (djup 110-160 cm) beklädd med travertin. Poolen har ett vattenmassageområde och använder salt, inte klor, vilket ger ett behagligare vatten. Vid poolen finns dessutom en omklädningshytt och en toalett. Det finns möjlighet för att beställa en kock för matlagning och det ska nog bli gott då ägaren är medlem av den italienska gourmetrörelsen Slow Food.

Läs mer om Le Vecchie Scuole

Villa med 10 sovplatser
Vllans 360 m² är fördelade på tre våningar. På första våningen finns två uppehållsrum en suite, ett badrum med dusch och toalett, ett rum med tvättmaskin och torktumlare samt kök av semiprofessionell modell: stor öppen spis (eller inomhus grill om du vill) fyra gasplattor, ugn, amerikanskt kylskåp (dvs. dubbelt så stort som ett vanligt mycket stort kylskåp), mikrovågsugn, diskmaskin, kaffemaskin och ett stort urval av husgeråd. I dette kök vill du lätt kunna laga mat till många fler än tio personer! Från köket är det utgång till den stora övertäckta terrassen, var det står ett enastående bord; det har stommen i smidesjärn och bordskivan är i ca. 4 cm tjock travertin. Här kan ni alla bekvämt sitta udtan att behöva ha armbågarna nära kroppen.

På första våningen finns det två sovrum med dubbelsäng, ett sovrum med två enkelsängar, ett badrum med badkar och toalett samt ett badrum med jacuzzi, dusch och toalett. På vinden finns det även två sovrum med två enkelsängar (kan samlas till dubbelsäng), ett genomgångsrum med soffa och computer med internet samt ett badrum med dusch och toalett. På vinden är det aircondition.

Dölj texten
 
 
search map