Semesterbostad i Orciatico i Toscana

L'Altana

 
L'Altana är inte tillgänglig i dagsläget
L'Altana är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Orciatico här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

L'Altana ligger i den högst belägna delen av den gamla staden. Här behöver du promenera en liten bit för att komma till närmaste affär (cirka 50 meter). men du har ändå allt precis runt knuten. Byns bar och den typiska restaurangen La Mangiatoia ligger inte heller mer än ett par minuter bort... Om du går långsamt! Bilen kan man parkera ute på gatan ca. 50 meter från huset.

Lägenheten ligger på tredje våningen och därmed högst upp i huset som renoverades 2001. Lägenheten har egen ingång och är möblerad med klassisk toskansk stil med träbjälkar i taket och möbler i massivt trä.

Läs mer om L'Altana

Tvårumslägnhet med 2 sovplatser (med terrass):
- Lägenheten är ca. 40 m² stor och består av stort uppehållsrum med öppen spis, kök, sovrum med dubbelsäng och badrum med toalett och dusch. Från uppehållsrummet har man utgång till en täckt terrass med bord och stolar. Terrassen är perfekt för att njuta av sina måltider, det lokala vinet och den fina utsikten!

UPPMÄRKSAMMA: gratis övernattning för var 6:e betald övernattning.
Du bor här i en vecka, men betalar bara för 6 dagar!

Dölj texten
 
 
search map