Semesterbostad i Orciatico i Toscana

La Torre

 
La Torre är inte tillgänglig i dagsläget
La Torre är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Orciatico här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

I byns torn, som hör till den medeltida borgen, ligger denna fantastiska lägenhet som nu är inredd efter en lyckad renovering. Man bor här ca. 100 meter från byns kärna, där man hittar en affär, bar och den karakteristiska restaurang La Mangiatoia. På toppen av tornet kommer man ut till en stor terrass på ca. 13 m² med 360º panoramisk utsikt.

Lägenheten är inredd i tornets tre våningar och är utrustad med satellit-TV och elektriska värmepaneler för de kallare årstiderna. Möblering och inredning är typisk för toskanska bostäder med faccia-vista stenväggar, träbjälkar i taket och möbler i massiv trä. Ingången är på första våningen från gatan.

Läs mer om La Torre

Trerumslägenhet med 4 sovplatser (med terrass):
- På första våningen finns uppehållsrum med kokvrå. På andra våningen finns sovrum med dubbelsäng samt badrum med toalett och dusch. På tredje våningen finns ännu ett sovrum med dubbelsäng. På toppen av tornet kommer du ut till en stor terrass på ca. 13 m² med 360º panoramisk utsikt.

UPPMÄRKSAMMA: gratis övernattning för var 6:e betald natt.
Man bor här en vecka men betalar bara för 6 nätter!

Dölj texten
 
 
search map