Omdömen från Il Vicolo

 
Il Vicolo är inte tillgänglig i dagsläget
Il Vicolo är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Orciatico här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Il Vicolo

Läs personliga omdömen av Il Vicolo som ligger i Toscana. Omdömena av semesterbostaden är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Il Vicolo. Förutom omdömen av själva semesterbostaden kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.
Riitta med sällskap från Göteborg i Sverige bodde på Il Vicolo i Orciatico från den 10. till den 15. juli 2008.

Resan gick mycket bra! Vi åkte onsd den 10:e juli från Kielfärjan och övernattade 1 natt på vägen i Tyskland. Vi anlände till Orciatico nästa dag ca 18.00 tiden. Tuff körning. Vi hade kollat noga vägbeskrivningen men trots det så körde vi lite fel på grund av lite "annorlunda" vägskyltning. Väl framme var det inte svårt att hitta rätt i Orciatico. Vi fick till vår förtjusning en fantastisk fin lägenhet som var större än vad vi hade bokat, men för samma pris. Lägenheten var mycket fräsch och standarden nästan bättre än hemma.Helkaklat badrum och trevligt inredd vardagsrum, plus att vi fick tillgång till en takterrass med bedårande utsikt över det Toscanska landskapet. Byn var småmysig med smala gränder och gamla hus. Det finns en restaurang med god toskansk husmanskost och en liten bar i byn.Två små affärer som hade det mesta man behövde. Ganska så lungt, bortsett från en tupp som gol tidigt på morgonen.Luften var mycket behaglig trots att det var +30 grader nästa hela tiden.Orciatico ligger bra till om man vill åka runt och besöka Pisa, Florens eller Sienna. Och det finns flera andra ställen relativt nära, t ex Volterra (mycket sevärd), San Gimignano m fl.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2008
Antal resande 2 Vuxna
Namn

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 
search map